Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3 D brýle

Od: jomi* odpovědí: 6 změna:

Mám problém stáhnul jsem si 3 D film,ale není jak to bývá jako rozmazaný,ale obraz je na obrazovce dvakrát.Na 3 D mám brýle s červeným a modrým sklem,ale tady u tohoto 3 D efekt nefunguje.Mohl by mi prosím někdo poradit jaké 3 D brýle si mám pořídit a kde se dají sehnat?Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

3x
Jedná se o 3D v systému "side by side". Přehraješ to korektně jen na 3D televizoru, na klasický display počítače zapomeň, leda že by byl 3D ready a to zjevně není.
doplněno 19.02.13 17:16: Nebo tedy na klasickou televizi, pokud na to koukáš na telce.

moje
hodnocení

0x
a je to urcite brylemy? parkrat se mi stalo ze jsem stahovala film, bylo tam psano, ze je ve 3D ale nebyl. nebo je taky mozne ze si to musite nastavit na televizi nebo prehravaci.

hodnocení

0x

Na to jsou i brýle co mají speciální čočky které spojí oba dva obrazy, ale dá se na to vyzrát. Pokud umíš šilhat tak ze zakoukej do obrazu a zašilhej tak, aby se ti obrazy spojily. Oči pak doostří a máš to ve 3D nicméně na film to nebude dobré, protože se tím níčí očí, budou tě asi za 5 minut bolet a možná i hlava. :D

doplněno 20.02.13 18:26:

* se zakoukej

doplněno 21.02.13 00:02:

Na youtube ho mají v původním poměru stran. Že je zdrclý o tom jsem nevěděl, ale i kdyby, tak jak jsem říkal, tak by z toho neměl nic už kvůli bolestem očí.

martinhajek*
Nic by z toho neměl, obraz je "zdrclý" ze stran.

figurek*
hodnocení

0x

Skočte někam do nějakého lepšího televizního obchodu a vyzkoušejte ty pasivní polarizační brýle, co se prodávají s lacinějšími 3D televizemi. Nejsou zase tak moc drahé a možná že to budou ony. Jestli to nebudou ony, pak asi budete potřebovat aktivní 3D brýle a ty už lezou do peněz.

martinhajek*
A k čemu by mu byly? Pasivní a samozřejmě i aktivní brýle potřebují 3D televizor s příslušným aktivním nebo pasivním systémem. Bez něho si ty brýle může tak maximálně strčit za klobouk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]