Nejste přihlášen/a.
Mám problém stáhnul jsem si 3 D film,ale není jak to bývá jako rozmazaný,ale obraz je na obrazovce dvakrát.Na 3 D mám brýle s červeným a modrým sklem,ale tady u tohoto 3 D efekt nefunguje.Mohl by mi prosím někdo poradit jaké 3 D brýle si mám pořídit a kde se dají sehnat?Děkuji za odpovědi.
Na to jsou i brýle co mají speciální čočky které spojí oba dva obrazy, ale dá se na to vyzrát. Pokud umíš šilhat tak ze zakoukej do obrazu a zašilhej tak, aby se ti obrazy spojily. Oči pak doostří a máš to ve 3D nicméně na film to nebude dobré, protože se tím níčí očí, budou tě asi za 5 minut bolet a možná i hlava. :D
doplněno 20.02.13 18:26:* se zakoukej
doplněno 21.02.13 00:02:Na youtube ho mají v původním poměru stran. Že je zdrclý o tom jsem nevěděl, ale i kdyby, tak jak jsem říkal, tak by z toho neměl nic už kvůli bolestem očí.
Skočte někam do nějakého lepšího televizního obchodu a vyzkoušejte ty pasivní polarizační brýle, co se prodávají s lacinějšími 3D televizemi. Nejsou zase tak moc drahé a možná že to budou ony. Jestli to nebudou ony, pak asi budete potřebovat aktivní 3D brýle a ty už lezou do peněz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.