Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bloknout odesílatele Sms zpráv?

Od: krkovicka* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den.Dá se bloknout odesílatele sms zpráv?S tím že jeho smsky mi už chodit nebudou?Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

2x

ano dá, já měla samsungy a u obou to šlo, záleži na tom jak to každý teleofn má v nastaveni ale mělo by to jit.

krkovicka*
hodnocení

Samsung galaxy ace S5830 Nevím kde v nastavení.To když posílal smsku tak se nedorucila a nebo se dorucila s tím že ji mám pouze skrytou?
doplněno 07.09.12 11:55: V nastavení hovoru,kontaktu a telefonu jsem nic takového nenašla.Záleží mi na tom.Dík
cocinkamichalka*

Krkovičko, mám samsung star II, možná to bude podobné: Když si rozklikneš tu zprávu, je tam dole schované takové "menu" (já ho mám pod 3 tečkama) a tam je hned první volba "blokovat". To zmáčkneš a objeví se ti "blokován".

doplněno 07.09.12 12:12:

Dá se to nastavit buď v té zprávě, nebo i ve výpisu hovorů (tam by mělo být i sms). Klikneš na ten kontakt ve výpise, a dole je opět to menu, kde je "blokovat".

krkovicka*
hodnocení

Asi jsem v háji.Nic takového tam není-pouze uzamknout a odemknout zprávu mj.
lindaf*

je pravda, že na tom staru to šlo měla jsem ten 1. a na něm to šlo a ještě na takovem starem samsungu ještě mě napadá ta čisla jdou take blokovat možná, kdybyjste zavolala na infolinku sveho operátora to by myslim určitě šlo .. :) u T-mobile je na to dokonce extra v te nabidce služba ;)

doplněno 07.09.12 12:35:

androidforum.cz/... zkuste jeste tohle no já mám ted HTC Wildfire S taky s androidem je to hodně obdobne jako ten samsung a taky to nemůžu najit nikde voláni ano ale smsky ne...

prskac1*

Nevím o možnosti blokovat příchozí sms zprávy. Příchozí hovory ano, pro to slouží třeba u SAMSUNGU černá listina, ale nikdy jsem neviděl to že by šlo zablokovat příchozí zprávu z nějakého čísla. To samé je i s přesměrováním hovorů,hovory přesměrujete bez problémů,sms zprávy bohužel nikoliv.

Pokud nechcete aby dotyčný posílal sms které nechcete, zbývá jen výměna čísla.

...zbývá jen výměna čísla.

případně odstřel dotyčného. *smich*

prskac1*

Taky možnost... *cert*

krkovicka*
hodnocení

Za tu poslední větu byste si zasloužil bod:-D ale nejsem vrah:)

kejki
hodnocení

0x

Číslo napište ručně a zkuste ho zavolat. I když to nejde, objeví se v seznamu volaných a tam je v možnostech přidat do odmítnutých. Třeba alza mi poslala SMS a jinak do odmítnutých nešla dostat, v SMS tu volbu nemám.

krkovicka*
hodnocení

Mě jde spíš o tý zprávy-tý si prectu pokaždé/ukážou se hned na displeji.Hovor zas nemusim přijmout a mám klid.
krkovicka*
hodnocení

Zkusila jsem to.pak protokoly a v menu se nic takového neukazuje.Takže nemohu bloknout ani hovory.

Záleží na telefonu a asi i na operátorovi. U většiny Sony-Erricson nelze například zablokovat ani hovory, ani SMS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]