Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme stále analogový příjem přes kabelovku UPC do hodně staré televize. Jakým spůsobem můžu nahrávat pořady na USB flešku? Lze například koupit settobox s nahráváním, přes který by analogový signál jen procházel do televize, nebo je k tomu potřeba jiné zařízení? Při nejhorším použiji klasický videorekordér na kazety, ale tomuto řešení bych se chtěl vyhnout. Přece jenom doba kazet už skončila a nahraný pořad na flešce si mohu v klidu přehrát i v notebooku. Předem děkuji za rady.
A což dokoupit hybridní TV kartu do notebooku a nahrávat přímo v digitální podobě do NB? S nahraným pořadem už pak můžete libovolně manipulovat. Nevýhodou je ale nutnost mít při nahrávání připojený NB...
doplněno 07.09.12 10:32:Hybridní karta umí přijímat i digitální signál, můžete tedy nahrávat přes anténu pořady i na chatě.
Tohle je další možné řešení ale ty karty jsou dražší než klasický settobox. Když to ale jinak nepůjde tohle bude asi jediné přijatelé řešení.
Některé TV karty (USB) jsou velice levné. Ale tady se vyplatí za kvalitu zaplatit. Já mám něco takovéhleho a nemá to chybu.
doplněno 07.09.12 09:55:Analogový signál a fleška nejde dohromady. Ten signál se musí něčím zdigitalizovat a čím víc propojení, tím větší ztráty. Tohle je jednoduché a čisté řešení, které ti dává spoustu možností. To by se taky dalo nahrávat na staré video VHS a pak to přes videograbber digitalizovat.
Už jsem se díval. Skutečně se dají ty nejlevnější sehnat kolem 500 Kč i míň. Začínám o tomto řešení vážně uvažovat. Ale i tak neexistuje opravdu něco před tu televizi?
Dobrý den,součástí t.zv.analogového balíčku od UPC jsou základní programy distribuovány digitálně,takže,když si koupíte Stb s nahráváním a naladíte na něm dig.kanály,můžete je nahrávat na USB zařízení.Já to taky používám.
Myslíte? To by bylo výborné. Platíme 200 Kč měsíčně a je v tom i 2M internet. A nepotřebuji k tomu ten jejich settopbox? Můžu si koupit jakýkoliv s DVB-C tunerem a nahráváním?
Mám úplně stejnou službu,plus telefon,žádné další zařízení nepotřebujete,zkuste si třeba od známých půjčit Stb,vyzkoušejte a uvidíte,že to funguje.Stečí anténní kabel
doplněno 07.09.12 10:28:oprava-stačí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.