Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Pořídil jsem si přez telefoního operátora u Tmobile tarif pro 5 čísel zdrarma, za 300 měsíčně. Ale bylo zamlčeno, že 5 čísel je možné vybrat pouze z čísel T-mobile a z T-mobile sítě moc čísel v seznamu nemám. Problém je, že smlouva je na 3 roky. Nemá někdo zkušenost, zda by byla možnost odstoupení z důvodu utajení faktu, že čísla musí být v T-moble síti, nebo nezná někdo někoho, kdo by takůvý tarif využil. Odstup od smlouvy pravděpodobně půjde těžko, možná půjde změnit tarif, ale kdoví jak to bude výhodné. Má s tím někdo zkušenosti?
Díky, Tom
Já mám Twist Mých 5, jedno číslo mám z T -mobile, ostatní 4 čísla od O2. Totéž by mělo platit pro tarif.
Zkuste si z webu T-mobile stáhnout Všeobecné podmínky a Podmínky tarifu Mých 5 - v nich byste měl najít přesné informace.
doplněno 07.09.12 02:28:doplněno 07.09.12 20:43:Luisi, díky za opravu.
Omlouvám se za záměnu dvou různých tarifů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.