Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tarif BAV SE nejde volat ani psát sms

Od: kolik123 odpovědí: 4 změna:

dobrý den, dnes ke mně domu přijel nějaký pán z tmobile a předal mi nějaké papíry a novou SIM kartu.Objednal sem si totiž tarif BAV SE.Sim kartu jsem voložil do telefonu a bohužel mi to píše žádný signál,pouze tísnová volání..nevím co a jak dál

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

A je SIMka aktivní? Zkus zavolat operátorovi T-Mobile. řípadně SIMku vyzkoušej v jiném telefonu - není-li mobil blokovaný na jiného opa (není např. telefon ´dotovaný´ od O2?)...

doplněno 06.09.12 14:44:

Aktivní - operátor musí SIM aktivovat - zařadit do seznamu SIMek, které jsou validní pro jeho síť... Zkus zavolat na infolajnu - pokud to nepůjde z této, použij původní SIM (a nachystej si údaje k té nové - IMSI)...

Pokud telefon s kartou komunikuje (načte ji), nebude problém v jeho blokaci.

doplněno 06.09.12 14:49:

Dříve se tato aktualizace prováděla něco po půlnoci (na požádání prodejce to šlo skoro okamžitě), aktuální stav neznám (proto radím, ať se zeptáš na infolajně ;) ), ale nemyslím si, že by se něco výrazně změnilo. Po aktivaci ´sítě´ bude - pravděpodobně, nutné telefon vypnout-zapnout...

kolik123
hodnocení

jak myslíš aktivní? normálně jsem se přihlásil přes PIN kod takže všechno funguje všechny programy a hry co jsem měl stáhnuté, dokonce to ukazuje i zprávy co jsem tam měl z předchozí simky

kolik123
hodnocení

aha takže musím počkat něž mi ji aktivují,nevíš jak dlouho to asi trvá? :)

kolik123
hodnocení

jen mě trochu nasr** :D že budu mít jiné tel.číslo. Myslel jsem že mi číslo zůstane při tom přechodu na tarif. No nedá se nic dělat :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]