Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil si vybrat?

Od: korsika* odpovědí: 5 změna:

Potřebuji nový telefon, ale v šílené nabídce si nemůžu vybrat.

Hlavně telefonuji a píšu sms, ale chci tel s operačním systémem (ideálně android). Využívám občas i navigaci, spíš jako nouzovku, sem tam něco vyfotím, ne do rodinného alba, samozřejmě, ale prostě momentku, na cestách použiju hudební přehrávač.

Telefon nemůže být obřích rozměrů, mám celkem malé ruce a větší smartphony se mi špatně ovládají.

Ráda bych tedy dotykový tel. s Androidem, ucházejícím foťákem a výdrží delší, než 1 den.

A ještě jedna maličkost - ideálně s poutkem na krk - v práci jsem hodně v pohybu a tel. na krku je velmi praktická věc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli píšete, chce to určitě HW klávesnici (vlastní zkušenost). Z těch menších, dobrých, pěkných a s klávesnicí můžu doporučit Sony Ericsson Xperia Mini Pro :) je malý, ale dobře se ovládá, má klávesnici, vydrží pár dní bez problému, foťák obstojný, GPS samozřejmě má a Android taky splňuje :) mobilni-telefony.heureka./...

Poutko na krk se dá samozřejmě dokoupit, měla by tam jít jakákoliv obyčejná klíčenka s provázkem na mobil ;)

doplněno 03.09.12 21:44:

těch pár dní bez problému jsem samozřejmě myslel výdrž baterie :) mobil snad vydrží pár let bez problému :D

korsika*
hodnocení

Psaní na dotykáči mi nevadí, celkem jsem si zvykla :) Měla jsem SE mini, bez klávesnice a potom Sams. Galaxy Ace. S oběma telefony spokojenost, ale po čase se mi to vždycky nějak okouká a chtěla bych změnu, proto se mi nechce znovu do SE mini. Nemyslela jsem poutko jako tu šňůrku, ale aby ten telefon měl v sobě tu "díru" - všimla jsem si, že poslední dobou se u spousty telefonů nedělá :-/ Často nemám kapsy a protože v práci hodně běhám po pobočce a potřebuji obě ruce k dispozici a zase musím být na příjmu, tak je zavěšení na krk ideální

Ony ty android telefony jsou všechny takové podobné, takže jestli chcete nový jen protože se Vám okoukal, tak nevím. Já osobně teď mám HTC a ten se mi velmi líbí grafickým zpracováním i samotným zpracováním telefonu. Konkrétně mám HTC Legend (je to už starší typ).

bena*
hodnocení

0x

Mohl bych doporučit ZTE Blade II ( mobilni-telefony.heureka./...), který je malý lehký, Android má, výdrž baterie ty dva dny tam je.

xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx
výtka
Upozornění od sys clayman 04. 09. 2012 12:26:10
nešiř tady své domněnky jako potvrzená fakta...mám android snad 2 nebo 3 roky a žádný problém nepozoruju... tohle už je HOAX a nebaví mě to umazávat!

hodnocení

0x

To, že se windowsy rozšířily ve světě PC, je dost velké neštěstí, ještě aby se rozšířily ve světě mobilů *stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]