Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ITunes - jiný pc, jak přidat hudbu?

Od: jamra® odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám iPod nano ještě krátkou dobu a nějak se v tom ztrácim...*nevi* Na starym pc jsem tam nějak dostala to co jsem chtěla..pak pc nějak odešel takže do novýho jsem si stáhla program připojim ipod a ted vím, že musím dát nahoře Přidat/Přidat soubor do knihovny - vyberu písničku a je to? Protože pak se to vteřinu kopíruje do tý knihovny v iTunes ale v ipodu to neni...když pak kliknu zase vlevo na svůj ipod kde vidim kolik místa tam je..tak dám synchronizovat a zase pár vteřin ale v ipodu to neni. A když kouknu do hudby jako v PC, kde je složka iTunes tak tam taky nic neni..takže to musí být v nějakým nastavení kam se ta hudba kopíruje..v mym případě teda asi nekopíruje...nevíte někdo prosím co s tim? díky za všechny rady *palec*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někde třeba na ploše vytvoř složku do ní dej jednu písničku.Formát MP3.

Otevři iTunes.Klikni na soubor->Přidat do knihovny-> Najdi tu složku s písničkou a přidej, a pak synchro.

Mělo by to bejt... a mělo by s toho jít pochopít základ principu nahrávání hudby do ipodu ve windows. Následně pak lze proces zjednodušit.

doplněno 05.09.12 09:16:

A tvůj postup?

doplněno 05.09.12 15:55:

Pokud to vypadá nějak podobně...(obrázek)

zkusil bych dát ipod do továrního nastaveni najdeš to v menu...

Popřípadě nahrát poslední versi Operačního systému i když ipod nahlásí že je os aktuální...

Snad ještě než to začneš zkoušet tak se podívej v ipodu za mu po nahrání písniček ubývá pamět anebo ne.

doplněno 05.09.12 16:01:

Opravdu se hudba nahrává?(viz obrázek)

Chtělo by mrknout za po nahrání v ipodu ubyde místo anebo ne... to hodně prozradí...

Nakonec ti asi zbyde najít v ipodu položku tovární nastavení která vše smaže a resetne, pokud to nepomůže zbývá nehrát do ipodu poslední verzi jeho operačního systému i když ipod řekne že poslední verzi OS v sobě již má...

ITunes - jiný pc, jak přidat hudbu?
hodnocení

já mám že jo v pc složku hudba kde mam písničky ve formatu .mp3 a z týhle složky sem to tam nahrávala ale i po synchro to tam neni

hodnocení

postup: v itunes - soubor/přidat soubor do knihovny/vyberu písničku a vložit...pak synchronizovat a v ipodu to neni (ani nahoře mi nenabíhají ty písničky že by se do ipodu vkládali)

hodnocení

no a to jak je na obrázku nahoře kopírování 91 z 251 tak to mi tam neběhá...na pár vteřin tam je akorát synchronizuji - neodpujejte (nebo tak něco) a konec.. ale ty písničky kolik z kolika to tam neni

Pak bych mrknul na tuto položku v hudbě zusyl ručně odfajkovat nějaké songy zda se zkopčí..

Pokud to neklapne tak doporučím výše uvedený postup s ipodem...

ITunes - jiný pc, jak přidat hudbu? #2

hodnocení

0x

HA TED I TO DOŠLO...

Nový pc a z původního se vlastně neudělal žádná záloha což je pro mě automatické a zapoměl jsem na to...

Takže platí co jsem říkal obnovit tovární nastavení v ipodu a spárovtz ho s novými itunes... v novém systému a na new pc...

Nakonec nevím jestli to platí i ipodů ale je pak snad třeba jej autorizovat s itunes to nabizí jedna z horních položek bud položka pokročilé anebo nějaká vedle ní...

A ideálně doporučím nechat do ipodu nahrát nový OS bez záloh...

Ipod se zrychlí i kdyby měl poslední verzi OS již v v sobě a odpadnou veškeré problémy kteé nyní jsou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]