Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám iPod nano ještě krátkou dobu a nějak se v tom ztrácim... Na starym pc jsem tam nějak dostala to co jsem chtěla..pak pc nějak odešel takže do novýho jsem si stáhla program připojim ipod a ted vím, že musím dát nahoře Přidat/Přidat soubor do knihovny - vyberu písničku a je to? Protože pak se to vteřinu kopíruje do tý knihovny v iTunes ale v ipodu to neni...když pak kliknu zase vlevo na svůj ipod kde vidim kolik místa tam je..tak dám synchronizovat a zase pár vteřin ale v ipodu to neni. A když kouknu do hudby jako v PC, kde je složka iTunes tak tam taky nic neni..takže to musí být v nějakým nastavení kam se ta hudba kopíruje..v mym případě teda asi nekopíruje...nevíte někdo prosím co s tim? díky za všechny rady
Někde třeba na ploše vytvoř složku do ní dej jednu písničku.Formát MP3.
Otevři iTunes.Klikni na soubor->Přidat do knihovny-> Najdi tu složku s písničkou a přidej, a pak synchro.
Mělo by to bejt... a mělo by s toho jít pochopít základ principu nahrávání hudby do ipodu ve windows. Následně pak lze proces zjednodušit.
doplněno 05.09.12 09:16:A tvůj postup?
doplněno 05.09.12 15:55:Pokud to vypadá nějak podobně...(obrázek)
zkusil bych dát ipod do továrního nastaveni najdeš to v menu...
Popřípadě nahrát poslední versi Operačního systému i když ipod nahlásí že je os aktuální...
Snad ještě než to začneš zkoušet tak se podívej v ipodu za mu po nahrání písniček ubývá pamět anebo ne.
doplněno 05.09.12 16:01:Opravdu se hudba nahrává?(viz obrázek)
Chtělo by mrknout za po nahrání v ipodu ubyde místo anebo ne... to hodně prozradí...
Nakonec ti asi zbyde najít v ipodu položku tovární nastavení která vše smaže a resetne, pokud to nepomůže zbývá nehrát do ipodu poslední verzi jeho operačního systému i když ipod řekne že poslední verzi OS v sobě již má...
já mám že jo v pc složku hudba kde mam písničky ve formatu .mp3 a z týhle složky sem to tam nahrávala ale i po synchro to tam neni
postup: v itunes - soubor/přidat soubor do knihovny/vyberu písničku a vložit...pak synchronizovat a v ipodu to neni (ani nahoře mi nenabíhají ty písničky že by se do ipodu vkládali)
no a to jak je na obrázku nahoře kopírování 91 z 251 tak to mi tam neběhá...na pár vteřin tam je akorát synchronizuji - neodpujejte (nebo tak něco) a konec.. ale ty písničky kolik z kolika to tam neni
HA TED I TO DOŠLO...
Nový pc a z původního se vlastně neudělal žádná záloha což je pro mě automatické a zapoměl jsem na to...
Takže platí co jsem říkal obnovit tovární nastavení v ipodu a spárovtz ho s novými itunes... v novém systému a na new pc...
Nakonec nevím jestli to platí i ipodů ale je pak snad třeba jej autorizovat s itunes to nabizí jedna z horních položek bud položka pokročilé anebo nějaká vedle ní...
A ideálně doporučím nechat do ipodu nahrát nový OS bez záloh...
Ipod se zrychlí i kdyby měl poslední verzi OS již v v sobě a odpadnou veškeré problémy kteé nyní jsou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.