Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Annténí odrušovací filtr

Od: mara21® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám nové autorádio a v prodejně mě k autorádiu dali nějaký anténní odrušovací filtr vapol.cz/... a já nevím,jak anténní odrušovací filtr mám zapojit,jestlí na anténu nebo na napájení autorádia děkují moc za odpoveď :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

2x
Je to filtr napájení, s anténou to nemá nic společného. Navíc, moderní autorádia ho mají v sobě. Připoj autorádio bez tohodle krámu, pouze pokud by se po nastartování ozvalo po zapnutí autorádia hvízdání v reproduktorech, použij ho. Jednen cancour do rádia na + pól, druhý + je na přívod napájení k rádiu a třetí se připojuje na kostru vozu.

hodnocení

1x

Zapojuje se na napájení.

Ovšem otázka je, jestli už příprava autorádia v autě nějaký filtr neobsahuje.

Do jakého je to auta?

hodnocení

Opel astra :)

hodnocení

0x

Zařízení co máte v odkazu je nějaký nesmysl - raději nikam nezapojovat. Jako filtr napájení výkonného rádia se zdá poddimenzované, že by filtr napájení přezesllovače v v anténě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]