Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit. V pátek jedu na týden do Anglie a potřebuji aktivovat roaming. Mám operátora O2. Mám zavolat na infolinku a roaming si aktivovat tak nebo to lze i přes internet? Jde mi výhradně o smsky, volat ani posílat mms nemusím.
Děkuji
Tady si můžete vybrat: o2.cz/...
Děkuji vám. Já jsem doposud s mobilem nikdy necestovala, na dovolené si ho s sebou neberu, takže s nastavením roamingu jsem se zatím nesetkala. Na ten web mrknu.
S těmi smskami zdarma z internetu jsem taky počítala, internet v mobilu ale nemám, a kdyby mě v rodině (budeme ubytováni v rodinách) pustili na internet, napíšu email, tam se toho vejde víc. A notebook se mi s sebou tahat nechce, je přece jen trochu moc velký.
Bohužel, wifinu můj mobil nemá. Taky už jsem o tom uvažovala. Ale děkuji
Nic z toho nedělám a ani dělat nebudu, vždycky se najde nějaký chytrý kritik, co rád komentuje cizí názory a otázky, a vždycky najde něco, co by někomu vyčetl. Tohle je portál, který se týká rad, a ať už sem napíše kdokoli s jakoukoli otázkou, měl by dostat odpověď, bude-li tu odpověď někdo znát. A co já se budu trápit s někým, koho v životě nikdy neuvidím. Děkuji vám
Kdybyste rovnou volala O2 a nepřispívala sem na fórum s nesmyslnou otázkou, mohla jste to mít vyřešené za 5 min. a ne si to pracně dohledávat na netu a nebo se ptát tady a tím pádem ztráta pro vás několik i desítek minut ... Prostě doba internetu a člověk se už bojí živě mluvit s operátorem a řešit problémy. Proč to dělat jednodušše, když to jde složitě...
Myslím, že je lepší počkat a poradit se, zeptat se, jaké mají lidi zkušenosti, než 15min se domlouvat s hlasem, který vám říká, jaké číslo máte zmáčknout, a pak se hádat s operátorkou, zatímco vám nabízí různé tarify. Do odjezdu mám ještě času dost, můžu to udělat kdykoli, ne nutně teď a tady, jako mi radíte vy. Nebojím se s nikým komunikovat - na infolinku volám často, když mám nějaký problém nebo se chci jenom na nějakou maličkost poptat.
A nesmyslná otázka? Myslím, že smysl docela dává. A kdyby nesmyslná skutečně byla, už by ji nějaký správce dávno smazal. Ale přispívá sem spoustu lidí se spoustou problémů, ptají se na různé věci, tak proč se nemůžu zeptat i já?
A mimochodem - zrovna vy jste mi nijak nepomohl. Vyčítání něčeho, co dělám pro svou vlastní vůli, je zbytečné, stejně tak jako vaše odpověď. Nic mi nedala a divila bych se, kdyby ji někdo jako dobrou odpověď ohodnotil. Já to tedy rozhodně neudělám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.