Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo zkušenost, která značka patří mezi dobré a zároveň se přehnaně neplatí za značku výrobce?
Představuju si dřevěné koleje, které dobře sednou k sobě, aby po nich mohl jezdit vláček, který pojede na baterie. V současné době máme koleje z Ikey, ale ty k sobě dobře nesedí a elektrický vláček by se na nich zadrhával, ale posloužily dobře.
Žádnou z těch značek neznám: Maxim, Brio, Bino, Heros, Thomas... Chuggington bych bral hned, ale nemají eletrické. Zatím mi vycházi nejlépe MAXIM (cenově), ale nikdy jsem ho neviděl tak se trošku bojím zpracování.
Obrázek pro ilustraci oč jde.
Taky myslím že podobný vláček na elektriku malé děti bavit nebude, to je spíš hračka pro tatínky Pro dítě je jednodušší do vláčku štouchat a různě si s ním hrát než řešit jestli kolečka jsou správně v dráze, zabírají jak mají a žádný vagónek nedrhne aby to motor utáhnul...
Ale pokud trváš na elektrice tak by možná mohlo být zajímavou alternativou tohle - modelarina.cz/...
Modely i ovladač jsou dost velké, takže si s tím dítě dokáže vyhrát.
ještě jsem to nastudoval a si je jedno jakou dráhu člověk koupí, nejlevněji bude vycházet Tesco a Ikea a pak k tomu dokoupit už jakékoliv mašinky, klidně elektrické, v hračkářství nebo na netu. Levněji vychází sady než dokupovací díly (pokud není potřeba křižovatka apd), takže nakoupit sady, přebytečné vláčky vyházet a je to levnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.