Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,nevím si rady.Prosím pomozte! Mám satelit zn:Multiview na dvě televize. Používám kartu CSLink tu co jsou tam jen volné programy.Ale dnes večer když jsem chtěl koukat na TV NOVU tak mi to napsalo,že je zakodovaná,totéž píše i u Primy,Fandy Markýzi... jediné co jde je ČT1,ČT2,ČT24,Očko a ST1,a 2. Nevím kde je chyba.Zkusil jsem zadat tovární nastavení a naladit znovu družice.Ale výsledek je stejný. Poradí mi prosím někdo co mám udělat?
doplněno 09.11.12 16:15:Děkuji Všem za odpovědi, pravda je že po zaplacení poplatku televize zase hraje. Jsou to prostě podvodníci. Já bydlím ve Velkých Hamrech a nemám možnost přijímat signál s pozenmích vysílaču. Teď jen můžu čekat,mám totiž Ranaulta tak,tak že budu platit poplatky automobilce...nebo co poplatek za lednici. Je to prostě bordel...
a máte uhrazen servisní polatek?
doplněno 07.11.12 21:05:tak se nedivte, a buď uhradíte, nebo přejdete na pozemní signál..
doplněno 08.11.12 12:10:Arnošte, to je život. Stále tvrdím, že se změny budou dělat stále a zadarmo nebude nikdy nic. (jen dočasu)
Ne,
doplněno 07.11.12 22:02:Nevím proč bych měl něco hradit? Já tu kartu kupoval s tím,že doživotně bude bez poplatů.
To jsme si mysleli všichni. Ovšem Skylink/CSlink je soukromník, navíc nemající zastoupení v ČR, tak může zavést poplatky jaké uzná za vhodné. Vy můžete uznat za vhodné, dále nevyužívat jeho služeb.
Luke237, taky mě to překvapuje.
doplněno 08.11.12 02:24:A to satelit nemám tudíž ho ani nepoužívám.
No hlavně,pokud máte Receiver se starým kódováním (CryptoWorks),tak budete muset vyměnit i ten.Ale ten už je poněkud dražší,než samotná karta...
Nestastnik, Jencek12: Kde jste pánové přišli na to, že je potřeba nový reciever? Karta Skylink Výměna se systémem Irdeto ICE je právě na to, aby fungovala i v zařízení s dekodérem Cryptoworks. A funguje samozřejmě i v přístroji s dekodérem Irdeto.
Jenže tohle platí jen do doby,než skončí vysílání k kódování CryptoWorks (nejdéle do konce letošního roku).Poté už musíte přijímač
jen Irdeto nebo kombinace CryptoWorks/Irdeto.
Karty Cryptoworks budou fungovat i příští rok. Jen není jasné jak dlouho. Letos jen končí oficiální (servisní) podpora od společnosti Irdeto.
I když ani to není tak jisté viz Skylink zde
Ale od 1.12. 2012 na kartách Cryptoworks pojede jen základní "neplacená"nabídka. Samozřejmě po zaplacení SER-PO.
Dobrý den,musím přiznat,že si připadám jako negramot. Nemám ani potuchy,co to všechno znamená.Můžu Vás tedy porosit o trochu srozumitelnější výsvětlení. Omlouvám se,ale opravdu tomu nerozumím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.