Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak převést mp4 ze Samsung Galaxy SIII do avi

Od: zatepluj odpovědí: 2 změna:

Předmět: Jak převést mp4 ze Samsung Galaxy SIII do avi

Dobrý den,

můžete mi prosím poradit jak převést video soubory mp4 ze Samsung Galaxy SIII do avi? Natočil jsem záběry v nejlepší kvalitě, která je možná v telefonu nastavit. Stáhnul jsem videa (ve formátu mp4 jak je zřejmě nastaveno v Samsung Galaxy SIII) do PC a chtěl jsem vytvořit ve Windows Movie Makeru video, ale když dám v tomto programu načíst video ze složky v PC, tak se v té složce soubory vůbec nezobrazují, přesto, že ve složce jsou skutečně uloženy. Bylo by to nejjednodušší, kdyby to fungovalo.

Zkoušel jsem i variantu převod video souborů z mp4 do avi a program, který jsem si stáhnul (Movavi Video Converter 11) konvertuje jedno 30 ti sekundové video více jak 10 minut. Tudy tedy asi cesta nevede.

Děkuji předem za vaše rady.

Arnošt

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste program Format Factory, který je zdarma a v češtině - ke stažení: slunecnice.cz/.... Při instalaci odmítněte nabídku na instalaci ASK Toolbaru.

Nebo můžete zkusit Any Video Converter - ke stažení: slunecnice.cz/...

zatepluj
hodnocení

Děkuji Vám moc za Vaši odpověď. FUNGUJE TO! Vámi doporučený program Format Factory 2.96 si s tím skutečně poradil. Ještě jednou děkuji a přeji Vám pěkný den.

Arnošt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]