Nejste přihlášen/a.
Předmět: Jak převést mp4 ze Samsung Galaxy SIII do avi
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit jak převést video soubory mp4 ze Samsung Galaxy SIII do avi? Natočil jsem záběry v nejlepší kvalitě, která je možná v telefonu nastavit. Stáhnul jsem videa (ve formátu mp4 jak je zřejmě nastaveno v Samsung Galaxy SIII) do PC a chtěl jsem vytvořit ve Windows Movie Makeru video, ale když dám v tomto programu načíst video ze složky v PC, tak se v té složce soubory vůbec nezobrazují, přesto, že ve složce jsou skutečně uloženy. Bylo by to nejjednodušší, kdyby to fungovalo.
Zkoušel jsem i variantu převod video souborů z mp4 do avi a program, který jsem si stáhnul (Movavi Video Converter 11) konvertuje jedno 30 ti sekundové video více jak 10 minut. Tudy tedy asi cesta nevede.
Děkuji předem za vaše rady.
Arnošt
Zkuste program Format Factory, který je zdarma a v češtině - ke stažení: slunecnice.cz/.... Při instalaci odmítněte nabídku na instalaci ASK Toolbaru.
Nebo můžete zkusit Any Video Converter - ke stažení: slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.