Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android aplikace přes PC

Od: kajaa* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den dostal jsem nový mobil Sony Ericsson Live with Walkan (WT19) a jelikož nemám v telefonu přistup k internetu chtěl bych ty aplikace dostat přes pc ... přes google play jsem to už zkoušeů akorát mi tam píše že aplikace bude stažena do vašeho telefonu a v telefonu se vůbec nic neděje ...děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To proto, že nemáš internet v mobilu, takže se nemůže stáhnout. Co tahkle připojit se na mobilu k netu přes WiFi a stáhnout si to tam?

jirbar*
hodnocení

0x

To já mám pochopitelně účet na Google založen. V tabletu Wifi, stáhnout si aplikaci přes Obchod Play není problém. Ale uložit tuto aplikaci přes OchodPlay přímo na HDD v PC se mi taky nepodařilo. Jde o vytvoření záloh. Reinstalace je pak rychlejší když aplikace APK pak rovnou přes USB kabel nakopíruji do tabletu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]