Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace na koncovku .rtf /android/

Od: hanicka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den lidičky

Chtěla bych Vás poprosit o radu jaké program-y si stáhnout s android marketu na otevirání souboru s koncovkami .rtf a .doc

Předem moc děkuji za radu

S pozdravem a přáním úspěšného dne

Hanča

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
hanicka*
hodnocení

Děkuji za reaci,dobrá odpověď je vaše*palec*chci se zeptat, mám nainstalované OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) která stojí 300,- a neumí to,jak to*nevi* jste si jistý, že opravdu tato aplikace to zvládne.Děkuji

bena*

Ta aplikace by DOC otevřít měla umět, stejně jako RTF, co jsem koukal. Když si to stáhnete do mobilu, tak spustíte ten Office a tam si to najdete a otevřete, tak to funguje?

hanicka*
hodnocení

Dobrý den,

nainstalovala jsem již zmíněny Office Suite Viewer 6 z marketu do Samsung galaxy s3 a při otevření souboru .rtf mi to zapísmenkuje:

Probíhá import souboru s

Vyberte kódování, které zajistí čitelnost textu

Automaticky

OK

když dám OK zobrazí se mi klikyháky a když rozkliknu automaticky, tak je tam arabština, baltické jazyky, hebrejština a spousta dalších ale čeština nikoliv*nevi*,prosím poraďte co a jak dál a nebo jiný program*plac*

doplněno 31.08.12 19:38:

restartovala jsem tel, a už to frčí*placni*.Děkuji dobrá odpověď je vaše*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]