Nejste přihlášen/a.
Dobrý den lidičky
Chtěla bych Vás poprosit o radu jaké program-y si stáhnout s android marketu na otevirání souboru s koncovkami .rtf a .doc
Předem moc děkuji za radu
S pozdravem a přáním úspěšného dne
Hanča
Děkuji za reaci,dobrá odpověď je vašechci se zeptat, mám nainstalované OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) která stojí 300,- a neumí to,jak to
jste si jistý, že opravdu tato aplikace to zvládne.Děkuji
Ta aplikace by DOC otevřít měla umět, stejně jako RTF, co jsem koukal. Když si to stáhnete do mobilu, tak spustíte ten Office a tam si to najdete a otevřete, tak to funguje?
Dobrý den,
nainstalovala jsem již zmíněny Office Suite Viewer 6 z marketu do Samsung galaxy s3 a při otevření souboru .rtf mi to zapísmenkuje:
Probíhá import souboru s
Vyberte kódování, které zajistí čitelnost textu
Automaticky
OK
když dám OK zobrazí se mi klikyháky a když rozkliknu automaticky, tak je tam arabština, baltické jazyky, hebrejština a spousta dalších ale čeština nikoliv,prosím poraďte co a jak dál a nebo jiný program
restartovala jsem tel, a už to frčí.Děkuji dobrá odpověď je vaše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.