Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit satelit s domácím kinem?

Od: lokina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Potřebuji poradit,vlastním domácí kino Pioneer VSX-D712 a satelit Technisat Technistar Sir. Jedná se mi o propojení zvuku, analo

gové propojení funguje dobře.Chtěl bych ale využít funkci dolby digital,koupil jsem si digitální koaxiálí kabel a chci ho použít.

Můj zesilovač má 2 zdířky právě na připojení digtálního koaxiálního kabelu a 1 na připojení optického kabelu. Když jsem zapojil

digitální kabel tak to nefunguje. Satelit má výstup také pro digitální kabel. Na ovladači jsem zapnul digital dolby - zapnuto.

Moc se v tom neorientuji. Poradí někdo? Děkuji moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

chybu bych viděl v nastavení receiveru. je potřeba nastavit audio selector, kde se přepíná analog na optiku atd. vycházím sice z mého receiveru Onkyo, ale mohlo by to tak být i o Pionnera. samotného mě to několikrát dostalo a pěkně jsem se vyvztekal, než jsem to našel.

kamill*
hodnocení

0x

Pokial chcete počúvat 5 kanalový zvuk DD z domáceho kina ,tak sat,prijímač a zosik. prepojte jedine optickým káblom.Ten zvuk sa musí v dekodery kina vygenerovat . Aktivujte ho v oboch zariadeniach .A nakoniec ešte musíte nájst kanál ,ktorý DD vysiela -originál Eurosport HD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]