Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lg kp501

Od: palacky* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

Před týdnem jsem utopil telefon LG KP501 ve vaně, nebylo to poprvé. Vždy fungoval normálně, ale teď nefungují tlačítka. Fungují ale nefungují což je na tom to zajímavé, aspon pro mě.. Když mám vyplý telefon achci ho zapnout zmáčknu tlačítko na pokládání hovoru (na zapínání telefonu) Telefon se bez problému zapne, tudíž to tlačítko funguje. když je zaplý mohu ho zamknout tlačítkem na zamknutí, v tuhle chvilku nastává problém ten, že od té chvíle tlačítka nefungují. nerozsvítím telefon, když vyndám paměťovou kartu tak se rozsvítí, ale tlačítkem ho neodemknu musím na displaji. když zvedám hovor, musím na displai, když ho pokládám tak taktéž. prostě po prvních sekundách zaplého telefonu mě tlačítka ignorují..Telefon jsem rozebral a voda v něm nezůstala, táta říkal že možná tlačítka zoxidovali, ale to by přeci nefungovali tak jak jsem popisoval...
Prosím jestli víte co je s tím, jestli se to zpraví, nebo jestli ho má prostě vyhodit, koupit náhradní díl nebo co s tim...
Děkuji moc...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikulka*
hodnocení

0x
Ahoj,stalo se mi skoro totez ale uplne s jinou znackou telefonu..Tady uz mi pomohl jen servis..Tak pokud si s tim nevite rady,tak mozna je servis jedine reseni..Ovsem je zalezitost,kolik to bude stat ...Jestli vice jak 800kc uz bych rovnou kupovala novej. A taky je otazka,jestli toto jeste pujde spravit.:) Snad jsem alespon trochu pomohla!
palacky*
hodnocení

Servis ne, na to je ten telefon příšerná šunka..:D
Ale děkuji za snahu...;)

hop®
hodnocení

0x

Pokud telefon utopíte, doporučuji ho vylovit a okamžitě vyndat baterii. Je jedno jestli byl ve vaně, v záchodě či v rybníku. Pokud okamžitě vyndáte baterii, mobil půjde na 99% uvést do původního stavu.

Pokud baterii nevyndáte, ve vlhkém mobilu probíhají elektrochemické reakce, které nevratně poškocují především základní desku mobilu. Někdy pomůže rozebrání a vyčištění mobilu, jindy je to na vyhození protože oprava by se nevyplatila.

Bez rozebrání mobilu Vám asi nikdo více neřekne...

palacky*
hodnocení

samozřejmě, že jsem vyndal baterku, přes noc nechal za oknem vysušit.. Nechápu vaši poslední větu "Bez rozebrání mobilu Vám asi nikdo více neřekne..."...co byste chtěl vědět víc?...:)

hop®
Bez rozebrání mobilu a kontroly poškození Vám nikdo neřekne, " jestli se to zpraví, nebo jestli ho má prostě vyhodit, koupit náhradní díl nebo co s tim..."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]