Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hořící mikrovlnka vs oprýskaný vnitřek

Od: clayman® odpovědí: 5 změna:

Máme doma mikrovlnku, která nemá vnitřní prostor nerezový, ale něco jako smalt (bilý nátěř). Už asi 14 dnů jsme pozorovali, že mikrovlnka začíná zavánět jako když se pálí trafo. Počítal jsem s tím, že odchází, ale po pár dnech u nás vzplanul oheň.

Teprve pak jsem si všiml, že v jedné části chybí kousek laku a železo je obnažené a v tom místě hoří přední dvířka. Přemýšlel jsem čím to opravit, až mě napadlo koupit v OBI nátěř (tubu) na opravu smaltu.

Moc jsem tomu nevěřil, ale vážně to funguje ;)

Poradit nepotřebuju, jen jsem se chtěl pochlubit a pomoc případně dalším badatelům :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
děkujem za inspiraci ...
hodnocení

není zač, nutno podotknout, že vrstva musí být srovnatelná s tou původní. slabý nátěr to na dlouho nevyřeší :)
yurek*
jako by mi něco říkalo, že ani ta oprava nijak zvlášť dlouho nevydrží, ovšem při současné ceně mikrovlnek to nebude ani problém.
hodnocení

zatím to drží, tuhle jsme dostali, ale další chci už rozhodně uvnitř nerezovou...
yurek*
Smalt je dobrý, jen není rozumné s ním třískat, mlátit do něj kladivem a podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]