Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapadlé CD

Od: cesmina* odpovědí: 3 změna:

V CD přehrávači v autě mi zajelo CD dovnitř,ale už nejde vyndat ven.Také se nepřehrává.Nevíte co mám dělat ,aby šlo vyndat ven.Ces.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Rozmontovat rádio, nebo násilně vyjmout...

Násilí bych nedoporučoval. Mechanika přehrávače je poměrně choulostivé zařízení. Jediná možnost je rozebrat zařízení, což ovšem jako laik asi nezvládnete bez následků. Taky by bylo dobré zjistit, proč k tomu došlo, aby se to někdy neopakovalo.

gumidek*
hodnocení

0x

Asi bude porouchaný mikrospínač, který sepne, když je vloženo CD. Mechanika si myslí, že je prázdná a tak sama CD nevytáhne. Dělal mi to v zimě Sencor, který ještě k tomu napsal ERROR17 (nebo jiné číslo, nevím). Byl tam špatně spájený spoj toho mikrospínače. Po vymontování CD, mechanika CD znovu spolkla a zase se sekla, takže určitě to bude mít i příčinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]