Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Premium linka - jak se dá zřídit?

Od: guy odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, kde se dá zařídit prémium linka? Myslím tu na kterou zavoláte a máte větší sazby.
A za 2. kolik si nejvíc mohu účtovat za minutu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Něco jsem našel, mrkněte: dialtelecom.cz/...

Max sazba by měla být tuším 99Kč.

iz*

Mám dojem, že se asi před rokem cena zvýšila na 999 Kč, ale nedaří se mi to teď dohledat.

brunclik*
hodnocení

0x

U placených linek platí toto: 900, 906 a 909 jsou minutové, platíte za provolané minuty. 4. a 5. číslice udává cenu za minutu (906504751 znamená 50 Kč za minutu). U linky 905 je 4. a 5. číslice cena celkového hovoru (905504751 je 50 Kč nezávisle na délce hovoru) a u linky 908 udává 4. a 5. číslice desetinu ceny za celkový hovor (908504751 znamená 500 Kč za hovor, i když budete volat třeba 10 vteřin).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]