Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaká kvalitní sluchátka

Od: sluchatka odpovědí: 10 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli byste mi nedoporučili nějaká levná (ideální cena do 1000 Kč případně do 1 500 Kč ) Ale zároveň kvalitní po zvukové stránce a co je hlavní, aby něco vydržely, používám je hlavně na kolo a každých pár měsíců se rozbije ten kabel, takže funguje jen jedno sluchátko, aby fungovaly obě tak ten drát musím zafixovat do určité polohy, což na kole zrovna moc nejde...

Neporadili byste mi nějaká? Děkuji mnohokrát :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Měl jsem stejný problém... sluchátka která konečně drží jsou sice od Apple ale tipuji že za to může ta silikonová šnúra která se nemotá, nešpiní atd... takže hledat silikon..

Doporučím přečíst recenze... avmania.e15.cz/...

Anebo koupit jaysy co mají kabel jak elektrárna a jsou velmi kvalitní.. jays.se/...

hanher*
hodnocení

0x

Doporučuji Sennheisery, žádná jiná sluchátka mi nevydrželi dýl:

sennheiser.cz/...

filuta*
hodnocení

0x

Také mám Sennheiser, takže vřele doporučuji. Mám ale Sennheiser PX 200-II, vy hledáte trochu něco jiného. ;)

hodnocení

0x

Pořád dokola doporučuji jako nezničitelná a s bezkonkurenčním frekvenčním rozsahem sluchátka Creative EP-630 (6Hz-23000Hz) - to budete těžko někde hledat, u Sennheiser se platí hlavně za značku, zdaleka nejsou tak kvalitní a nezničitelná, přicházím s nimi do styku obden a odchází kabel...

Apple jim taky nesahá ani po kotníky, před časem jsem je za Creative vyměnil :D

Neznám žádný nezničitelný výrobek...maximálně "skoro nezničitelný":)

Osobně mám Sennheiser HD560 Ovation II...(ano, je resp.byla to jiná cenová kategorie než 1500Kč)..., ale mám je cca 15let...stav jako nová...kabel původní..(a pokud se nepletu, tak kabel u Sennheiserů byl stejný i v nižších třídách jejich modelů).

Měnil jsem jen polstrované "náušníky"...které se i po těch 15ti letech dají bezproblémů sehnat, stejně jako kabel, pokud by byl potřeba.

Koneckonců ale, sluchátka je třeba (stejně jako jiné audio výrobky) vybírat sluchem..dle konkrétního uživatele. To co vyhovuje jednomu, nebude vyhovovat jinému.

Pokud se nějaký výrobek nedá zničit běžným používáním (opotřebením) lze jej považovat za nezničitelný. Creative nejdou zničit ani hodně nešetrným zacházením, jinak lze samozřejmě zničit všechno, tak jako lze opravit všechno :D

Popravdě ty creativy nesahají Jaysům ani pod podrážku...

DLe mého poslechu jsou Apple lepší(verze se silikonovými gumkami do ucha) a ten silikon a guma to je jako škoda 120 a BMW.

Ale zase cena je někde úplně mimo...

dzordz*

Mám qjays a přestože hrajou dost dobře (a líp než ty, s kterejma jsem tenkrát porovnával), dneska toho lituju, protože mi teď takové sony mdr ex300sl znějí mnohem líp (a za čtvrtinovou cenu). Takže v téhle relaci bych bral tyhle sony. A kdo ví, u dražších by dneska třeba taky zvítězily jiné, sennheiser nebo ultimate ears..

amelikaame*
hodnocení

0x
Koss porta pro a na sport: koss sporta pro

KOSS jsou tak na půl roku, nebo si koupit model s doživotní zárukou a každého půlroku je reklamovat *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]