Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, pocházim ze Zlínského kraje, z okolí města Valašské Klobouky. Nový TV kanál FANDA je už dostupný na DVB-T. Mám šanci ho chytnout, vysílá se někde v okolí. Děkuji
No Valašské klobouky nejsou nejlépe pokryty, možná to bude čtverečkovat, ale zkuste v settopboxu nebo na televizi spustit aktualizaci seznamu kanálů (nebo nové ladění) a uvidíte.
doplněno 28.08.12 22:26:Jinak Fanda za moc nestojí, dávají tam takové hloupé okoukané, převážně americké seriály typu Walker Texas ranger, Hvězdná brána, Kobra 11, americké kriminálky a vyšetřovací služby.
Akorát tam občas daj gamrinus ligu a v noci něco lehtivějšího. No ten kanál se mi nelíbí, mám ho tam vzadu, ale někdo má jiný vkus a líbí se mu to
Nejblíž máte Zlín. Sice podle mapy pokrytí k vám signal nedosáhne (ono 10kW výkonu není nic moc a taky vám zavazí nějaký ten kopeček), ale za zkoušku nic nedáte. Je to 42 kanál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.