Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nedávno jsem začala použivat dvě sim karty ale mám jen mobil, co podporuje jednu a 2 mobily se mi tahat vsude nechtějí...Chtěla bych se zeptat, zda nevíme o nějákem hodně levném mobilu pro dual sim, který levně koupim na netu či v bazaru? Chci to jen na smsky takze kvalita to byt nemusí..Díky
Mohu doporučit telefony Nokia Asha, nové stojí kolem 2 000Kč. Nokia, to je záruka kvality, mohu ji doporučit, nebudete litovat.
Zde je dotykový telefon Nokia Asha 305 Dual SIM: mobilni-telefony.heureka./...
Tady je Nokia Asha 200 s QWERTY klávesnicí, levnější: , pohodlně se píší SMSky, ikdyž ta tlačítka nejsou příliš velká mobilni-telefony.heureka./...
Pokud chcete telefon s klasickou klávesnicí, mohu doporučit Nokia Asha 202: mobilni-telefony.heureka./... nebo Nokia 101 - ta 101 je bych řekl kvalitnější, než Asha: mobilni-telefony.heureka./...
Pokud chcete telefon s dotykovým displayem a klasickou klávesnicí, mrkněte na Nokia C2-03 Touch and Type mobilni-telefony.heureka./...
Pokud nechcete Nokii, můžete mrknout na Aligator D900, který je levnější, Aligator se hlavně specializuje na určité skupiny lidí (senioři a malé děti - vyrábí jednoduché telefony): mobilni-telefony.heureka./... nebo Aligator D100 mobilni-telefony.heureka./.... Mají klasickou klávesnici.
Hledáte-li odolný telefon, určitě koukněte na EVOLVE GX786 mobilni-telefony.heureka./..., ale tyto telefony jsou dražší a pohybují se kolem 3 000,- Nicméně pro těžce pracujícího člověka v terénu je to ideální, ten vydrží všechno.
Chcete-li Véčko (moc nedoporučuju, mohou se u levnějších značek brzy vykloktat panty nebo protrhnout tenké drátky - nemusí fungovat display), mrkněte na Mivvy Dual mobilni-telefony.heureka./.... telefony Mivvy moc kvalitou nevynikají a tak raději bych dával pozor a radši nekupoval. Cena je kolem 1 600,-
No, máte z čeho vybírat a přemýšlet, jaký telefon se Vám bude líbit . V bazaru ale nekupujte. Ty ceny nejsou hrozné, navíc máte záruku na to takhle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.