Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který MP3 dokáže přehrávat od pauzy,vypnutí

Od: careca® odpovědí: 5 změna:

který MP3 dokáže přehrávat píseň od posledního vypnutí

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mongrela*
hodnocení

0x

Myslíte tím, když vypnete mp3 přehrávač uprostřed písničky a po zapnutí se začne přehrávat tam, kdy byl vypnut?

Já vlastním Samsung YP U3 a u něj to tak funguje, avšak se již neprodává.

hodnocení

0x

To už umí několik generací staré ipody...

Teoreticky to lze najít v návodu výrobku který lze dohledat na internetu ještě před koupí...

filuta*
hodnocení

0x

Někdo se tu nedávno ptal na to samé (možná jste to byl vy). Nevím jestli má tato funkce nějaký název, ale jak psal tady kolega, tak třeba iPody to umí. Můžu potvrdit u iPodu nano 5g.

Totéž umí i mé AR s CD MP3 od Panasonika (jak staré nwn ,já mám auto 3r,pův majitel ho tam nechal) model CQ-C1325N/C1315N.Je to příjemné když do něj sednu po týdnu a pustímho a začne hrát kde skončilo.Řekl bych,že ne všechny storje to umí.MP3 v N3110C to neuměla ale v Smasungáči Pocket si to taky pamatuje.

jofa*

Třeba PHILIPS Go Gear. Je asi 4 roky starý. SA 3245/04

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]