Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvb-t signál

Od: vosna* odpovědí: 13 změna:

dobrý den chci se zeptat proč nechytám přes dvbt-novahd,čt hd,a čt4 hd?smíchov ,fanda ,pohoda,mám společnou anténu v paneláku,a nevím kterým směrem je natočena záleží na tom? jsem ze slezska Krnov,podle mě by měla být natočena na Ostravu?děkuji za odpovědi.jinak mám satelit,takže programu hodně i hd kvalitě,ale mám i televizor s dvbt,takže mě zajímá proč tyto programy nejdou chytat.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Krnov je hraniční co se týče Mux4. Takže špatný signál.Praděd jej nevysílá a z ovy je to slabé.

doplněno 19.02.13 14:50:

Na Hlubočci je jeden vysílač, u Hradce n Moravicí, ale to by se musela anténa natočit na něj. Tím pádem by to bralo i ostatní Muxy z Ostravy, pač tam je 100 kW vysílač, to je dost.

vosna*
hodnocení

děkuji takže otočena na praděd myslel jsem si to,ale na náměstí v Krnově tyto programy chytat budu.

olaf71*
hodnocení

0x

v Krnově by to mělo makat na 63 kanále. pokryto signálem MUX4 je z Ostravy Hošťálkovice

vosna*
hodnocení

ano ale asi není otočena anténa na ostravu ,na náměstí ji mám otočenou a chytám to ale na sídlišti ne.v hd kvalitě.

olaf71*

základem je také HD tuner

vosna*
19.02.13 15:01
hodnocení

ten mám

Hošťálky nevysílají 4k, ten jde pro Ostravu ze Slezské a jen 6kW

vosna*
hodnocení

ano to jsem si přečetl na internetu,prostě musí být na ostravu a ta už si přebere ten správný signál,měl jsem tu lcd-led samsung tv,na náměstí tam jsem to chytal,a tady chytnu jen ty zakladní,není jich málo ale ty co jsem psal nechytnu,chytnu hodně polských stanic v hd kvalitě,a nevím tedy pokud by byla na ten praděd otočena ta anténa jestli bych vůbec poláky chytal?

Je otočena na praděd, pokud není na Ostravu. Vzhledem k blízkosti hranic chytneš poláky v HD, ti vysílají jenom mpeg4, jsme oproti nim za opicema.

vosna*
hodnocení

díky moc ahoj

martinhajek*
Máš to nějaký popletený, MPEG4 nutně neznamená vysílání v HD, většina programů je tam samozřejmě v SD.
Poláci v pozemní digitalizaci těžce zaspali, dodnes tam není ukončen přechod na digitální TV. Klidně mohli rozjet vysílání v DVB-T2 tak jako tomu bude třeba na Ukrajině. Místo toho se rozhodli pro starší DVB-T a ještě k tomu hybrid - vysílat všechno v MPEG4.
19.02.13 16:56

Pravda.

vosna*
hodnocení

určitě mají hezčí kvalitu programu ,poláci než češi když se bavíme o dvbt,nebo když se podíváš na eurosport v hd a čt4 hd,tak je tam rozdíl,cizí programy jsou hezčí než naše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]