Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný HDD pro nahrávání ze satelitu

Od: sparcus® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím o radu.

Mám HD satelit Topfield SBI 2060 s PVR nahráváním přes USB a Full HD LED TV Samsung. Chci ze satelitu nahrávat filmy a nevím, jaký externí HDD mohu použít ( jaká velikost, objem dat, napájení). Moc děkuji za radu a informace. USB flash disc jsem zavrhnul kvůli poměru objem dat k ceně.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

na dnešní dobu už je standardem volba př. Adata 2.5" velikostí 750 až 1000GB (za 2000kč) USB 3.0. USB 2.0 dokonce prodávají dráž než 3.0. Nebo disk 3.5" s externím napájením ve velikosti od 1000GB.

hodnocení

ok, mluvil jsem přimo s topfieldem a sami mi řekli, že je potřeba HDD se zdrojem. A ve velikosti 2,5" jsem žádný takový nenašel.

frantisekpetru*

Já to u 2,5"HDD propojeným se starším dom. kinem řešil přídavným napájením, např. toto:
czc.cz/...
czc.cz/...

doplněno 28.08.12 14:24:

Pardon, místo toho prvního adaptéru měl být tento odkaz na Y kabel:
czc.cz/...

HDD 2.5" pokud moje obecná povědomost ví, tak vlastní zdroj nemají. Dříve na to měly druhý USB kablík. To je ten TOPFIELD tedy dost za vopicema, když to nevezme napájení přes USB.

aman
hodnocení

0x

Dobrý den, osobně mám dva externí USB HDD od ADATA, jeden 250GB a druhý 0,5 TB . Takže bych doporučil například ten 0,5 TB nebo 1 TB.

drejdl*
hodnocení

0x

Trvat na 2,5ˇˇ není rozumné. Doporučuji externí 3,5ˇˇ s vlastním napájením, mám 1,5TB a pracuje velmi dobře. HD programy Vám prostoru vezmou celkem dost, takže větší = lepší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]