Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu.
Mám HD satelit Topfield SBI 2060 s PVR nahráváním přes USB a Full HD LED TV Samsung. Chci ze satelitu nahrávat filmy a nevím, jaký externí HDD mohu použít ( jaká velikost, objem dat, napájení). Moc děkuji za radu a informace. USB flash disc jsem zavrhnul kvůli poměru objem dat k ceně.
na dnešní dobu už je standardem volba př. Adata 2.5" velikostí 750 až 1000GB (za 2000kč) USB 3.0. USB 2.0 dokonce prodávají dráž než 3.0. Nebo disk 3.5" s externím napájením ve velikosti od 1000GB.
ok, mluvil jsem přimo s topfieldem a sami mi řekli, že je potřeba HDD se zdrojem. A ve velikosti 2,5" jsem žádný takový nenašel.
Já to u 2,5"HDD propojeným se starším dom. kinem řešil přídavným napájením, např. toto:
czc.cz/...
czc.cz/...
Pardon, místo toho prvního adaptéru měl být tento odkaz na Y kabel:
czc.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.