Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fanda na DVB-T

Od: jiri99* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chytáte někdo fandu přes pozemní vysílání?

Ikdyž zadám přímo kanál, nebo dám automatické ladění, tv mi ho nenajde. :(

Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jde o to, jestli jste v dosahu Multiplexu 4. Tady si najděte vysílače ve vašem okolí. digitalnitelevize.cz/... A zde máte pokrytí digitalnitelevize.cz/...

jiri99*
hodnocení

Děkuji za odpověď, bydlím v Olomouci na hranici povelu a slavonína. Tudíž "co kamenem dohodíš od vysílače"...

Ovšem ať dělám co dělám, fandu nechytám.. :(

Čím to? V televizi by problém být neměl. led-televize.heureka.cz/...

gumidek*

Taky Olomouc a anténu mám jednu ze tří přímo směrovanou na Radíkov (ZOO kopeček) 44 kanál a fanda jede ;)

doplněno 27.08.12 21:43:

Zkus Kojál MUX3 (BRNO). Z něj chytám MUX2 (nova,prima family,barandov...). A už se to řešilo!

poradte.cz/...;)

doplněno 27.08.12 21:46:

antény mám na brno,praděd,radíkov a sloučené slučovačem (slučuje jen určité kanály z konkrétných svodů). Bydlím v RD.

jiri99*
hodnocení

No jo, já bydlím v bytovce kde je společná anténa.. :(

A jsem zase v pasti.. I když si v ručním hledání zadám 44 kanál, nic mi to nenajde..

doplněno 27.08.12 22:39:

Teď mě napadlo, nikdy dřív jsem nechytl óčko a teď z ničeho nic v pohodě..

Pokud jste kousek od vysílače, tak by vám měla stačit pokojová anténa. Stačí si jen vybrat: heureka.cz/...

doplněno 27.08.12 23:09:

Tak nejspíš máte jednu společnou anténu a tu natočenou na jinou stranu, než je vysílač Muxu 4.

doplněno 27.08.12 23:15:

A co se týče toho Óčka, tak to přešlo z Multiplexu 4 do Muxu 3, tak proto ho teď chytnete.

A to bych viděl i jako potvrzení mojí doměnky se směrem natočení antény.

jiri99*
hodnocení

To by určitě pomohlo, ale proč to nechytnu normálně, to mi vrtá hlavou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]