Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prehrat MP3 v autoradiu ktere MP3 neumi?

Od: martinxx1 odpovědí: 10 změna:

Dobry den,potrebuji poradit Jak prehrat MP3 v autoradiu ktere MP3 neumi?Normalne jsem vypalil treba 50 mp3 skladeb dal do radia a hralo to ale ted mam jine auto a je tam radio ktery umi prehrat CD vypalene jen jako "hudebni CD"ne jako mp3.

Jak tedy udelam abych mohl mit treba 50 skladeb na jednom CD a hralo to v autoradiu ktere neumi MP3?Mam to prevest do jineho formatu?Kdyz to vypalim jako hudebni CD tak je to omezene casove to je treba jen 10 skladeb predem diky za rady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste si koupit takovou malinkou krabičku do auta FM Transmitter s podporou SD paměťových karet, kdy si na SD paměťovou kartu nahrajete písničky a spárujete to s autorádiem. Spárování funguje tak, že zapnete vyhledávání stanic v pásmu FM (VKV), takže to lze spárovat s každým rádiem.

Tato krabička stojí někde kolem 200 Kč. Osobní zkušenosti s tím nemám, ale kamarád, co má starou 105ku a má tam obyč rádio s podporou kazet si to chválí. Má k otmu dokonce takový malý ovladač na přepínání písniček.

filuta*
hodnocení

0x

Řešil jsem tento problém před dávným časem u starého auta, a k ničemu kloudnému jsem nedošel. Rádio bralo jen hudební CD, a to je (jak píšete) omezeno časově. Klasické asi 80 minut.

doplněno 27.08.12 20:32:

Jak píše Bena. Já už mám ve starém autě pár let tenhle kousek: alza.cz/.... Nový vůz už má přehrávač naštěstí zabudovaný. ;)

martinxx1
hodnocení

jo ted jsem ńa tenhle kousek koukal,ale co kdyz budu muset mit napojenou navigaci?:(

bena*

Existují dokonce rozbočovače (rozdovjky) na zapalování, ale nemám s nimi zkušenosti, jen jsem je viděl, že je prodávají.

martinxx1
hodnocení

tak to si asi ratsi koupim radio z bazace za 600kc,kdyz jsem cetl ty komentare na alze tak se mi to zda jako dost velkej propadak

filuta*

Nemusíte tuto možnost hned zahazovat. ;) Zkuste se třeba podívat na jiné modely.

martinxx1
hodnocení

radio mam presne tohle a mp3 jsem na nem nerozjel :(Blaupunkt Kiel RD 126

jiri99*
hodnocení

0x

Nejjednodužší asi bude, když si prostě seženeš třeba z druhé ruky nějaké v poho radio na mp3 a je vymalované..;)

peepa*
hodnocení

0x

nejde to, tak si těch CDček vypalte 10 místo jednoho, do auta se to vleze ne?:)

martinxx1
hodnocení

no mate pravdu mozna ta investice 600kc za radio z druhe ruky je zbytecna asi si fakt vypalim vice CD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]