Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi a internet v mobilu

Od: deri odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

doma používám připojení k internetu v mobilu přes síť Wifi. Chci si u Vodafonu pořídit internet v mobilu, abych ho mohla používat i mimo domov. Pokud budu doma, jak potom poznám, který internet čerpám? Pochopitelně bych nechtěla čerpat internet od Vodafounu doma...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filuta*
hodnocení

4x
Android má skvělou fuknci (widget) pomocí kterého si můžete zablokovat přenos dat (pokud si ikonku umístíte na plochu, tak jde opravdu jen o jedno kliknutí) a pak se nemusíte bát, že byste surfovala před Vodafone a ne pře wi-fi. Také doporučuji aplikaci, která sleduje množství již přenesených dat, a kolik zbývá do limitu (podle tarifu).doplněno 27.08.12 18:36: Pokud by vás to zajímalo, tak aplikace je přímo od Vodafone a jmenuje se "Můj Vodafone".doplněno 27.08.12 18:38: A widget pro zakázání přenosu dat se jmenuje "APNDroid". Více zde: blog.zarohem.cz/... Teď si také uvědomuji, že jste vůbec nepsala jaký OS používáte. Omlouvám se tedy, pokud nemáte Android. Pak jsou moje informace víceméně bezcené. ;)
deri
hodnocení

Ano mám Android. Prosím vás a aplikaci widget najdu v Obchod play?Jedná se o placenou aplikaci?

filuta*
APNDroid je zdarma. Najdete na Obchod play, Google Play.

bena*
hodnocení

0x

Pokud si budete prohlížet internet, většinou se Vás telefon zeptá, jaké internetové připojení použít. A pokud si ručně zapnete wifi, tak internetový prohlížeč by měl automaticky použít wifi připojení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]