Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize Lg úder blesku

Od: kadel11 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den vážení,mám dotaz ,stala se mi nemilá věc,zřejmě přepětím mi odesšla televize Lg,je sice v záruce,ale neví někdo,jak tohle servis Lg řeší?Děkuji moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Reklamujte tam, kde jste Tv koupili. Buď Vám reklamaci uznají, nebo ne, nic horšího se stát nemůže. Pokud nejde vůbec a je zánovní, většinou to nikdo moc neřeší. V případě servisu bude nejspíš nutné vyměnit zdroj uvnitř TV.

kadel11
hodnocení

Děkuji,reklamace je zadaná u Lg,tato firma jezdí osobně,tak jsem zvědav,dík

mowla*
hodnocení

2x

Jak píše Minstrel - pokuste se TV vyreklamovat... ;)

Pokud ale reklamaci servis neuzná, bude lepší koupit novou - přepětím může být poškozeno více obvodů a mohl byste se ´uopravovat´...

doplněno 26.08.12 20:59:

Tak zkuste ještě pojišťovnu a nebo distributora elektriky...

u distrubutora elektřiny neuspějete...vymluví se na vyšší moc a budou mít absolutní pravdu

kadel11
hodnocení

Právě se bojím,že to neuznají,televize je stará půl roku a na novou nemám

mkat*
hodnocení

2x

Sevisákovi ,ale pre istotu taktne pomlčte o prepeti ,alebo podobnych veciach.Televizor sa mohol pokaziť a pre niečo ine nie len pre prepetie.Nechajte ich v omyle že o ničom neviete .

kadel11
hodnocení

Přesně tak to udělám dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]