Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio sony - nebere CD - error

Od: m8* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den ,mám autorádio sony CDX-S2220.Problém je v tom ,že při vložení CD mi ho nechce načíst a vyplivne mi ho a napíše mi to error.Chtěl jsem se optat zda je to jen nějaká maličkost nebo velkej problém.Rádio nevezme žádný druh CD.Děkuji M.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jedná se o Audio CD nedo datová CD s MP3? Jsou to originálky nebo je to vypálené na CD-R či CD-RW?
m8*
hodnocení

Datová CD s MP3 a CD nejdou ani pálené ani originalky.
Pokud vyloučíme, že tam CD strkáš opačně, tak bude v háji asi mechanika nebo optika. Můžeš se pokusit o její vyčištění. K tomu se prodávají čistící sady. pokud to nepomůže, tak zkusit nechat opravit (jestli se to cenově vyplatí), případně reklamovat )je-li v záruce) nebo koupit novou.
m8*
15.04.08 15:22
hodnocení

díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]