Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia c3 gps modul geocatching

Od: dmlha* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Mám nokii c3-00 a uvažuji o koupi gps modulu ld-4w+ gps software offline pro potřeby geocatchingu.

Bude to fungovat a existuje zdarma offline java aplikace i s mapou Čr?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli si muzu dovolit vas trochu opravit. Jde o geocaching od slova cache ne catch.

bena*
hodnocení

0x
No kupovat GPS modul za tisícovku mi přijde zbytečné. Pro javu jako nějaká aplikace je, ale než to nainstalujete, tak to trvá docela dlouho a i nahrávání GPS trvá skoro minutu. teď z hlavy na tu aplikaci (její jméno) nezpomenu, ale tenkrát, tuším rádce mikihans, o ní něco psal.
Nechcete si radši koupit nový telefon Nokia Lumia 710 nebo jiný s integrovanou GPS? Nokia nabízí jako jediná plnohodnotnou offline GPS navigaci na doživotí zdarma vč. aktualizací. U O2 ji můžete získat až se slevou 1800Kč, pokud jim tam donesete na mobil na odkup. více najdete na stránkách o2.cz v sekci Akce.

hodnocení

0x
Fungovat to bude, sám používám na SE aplikaci GeocachingLive. Mapy jsem si dělal předloni sám, ale jistě by se na netu nějaký sehnali.
Když si z GeoGetu vyexportuješ keše a nahraješ do telefonu, funguje to dost dobře. Pravda, start aplikace je snad minutu, ale pak to už chodí svižně.

mipro*
hodnocení

0x
Handy geocaching slapal suprove na jave. Sice online. S modulem se dalo hledat celej den bez nabiti oproti dnesnim tel s vestavenou gps
bena*

Třeba taková Nokia E52 klidně 8-10 hodin se zapnutou GPS vydrží... :) Ono většina Nokiii má větší výdrž než většina ostatních telefonů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]