Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ani jsem nevěděl, že existují přístroje s přístupem na internet. Náhodou jsem našel tento přijímač:
Můžete mi doporučit další podobné SAT přijímače, abych si je mohl porovnat? A jak je to s přístupem na internet doopravdy? Můžu surfovat jako na počítači, prohlížet si videa, on-line TV pořady, filmy na Youtube nebo je to nějak omezené? Děkuji.
Samozřejmě takové přijímače jsou.Zaměřila bych se ale na přijímače linuxové se SW podporou.Vše je to o SW.Obyčejné přijímače "se potřebují prodat" a za 2 roky podpora žádná.
Mohu doroporučit a přečti si a najdi o přijímačích Dreambox nebo VU+.Možnosti neomezené od přístupu na internet atd atd..
Na vše ostatní zapomen
Tohle dnes umí kdekterá televize či BlueRay přehrávač...
Je Vám ale jasné, že ten internet do toho neteče přes satelit, ale musíte připojit káblík z domácí sítě nebo přímo routeru co máte doma.
Co se týká toho browsení... nemám zkušenosti s touhle konkrétní hračkou, ale s TV od Samsungu... surfujete v pohodě, jen zadávání čehokoliv (web adresa, příspěvek na soc. sítě, apod.) trvá déle, protože používáte SW klávesnici, kde musíte na každé písmenko či znak najet směrovými klávesami a potvrdit zadání (pokud nepodporuje připojení klasické HW klávesnice).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.