Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv fanda nejde

Od: petiq* odpovědí: 5 změna:

Potřebuju poradit jak naladit tv fanda.Momentálně jsem na chatě a mam vlastní anténu a televize se zabudováným dvbt příjmačem.Ale včera jsem chtěl ten progam naladit ručně jak píšou na kanálu 65 atd.. no ale nic jsem nechytil tak jsem zkusil automatické ladění a taky nic Nacházim se 50 km od Hradce.Tak vás tím to prosím o radu jak na to.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barthomer*
hodnocení

0x

Musíte si nejdříve zjistit, zda ve Vaší oblasti je pokrytí pro Multiplex 4 na kterém Fanda běží. Já jsem třeba ve velkém okresním městě a máme problémy sotva naladit třetí Multiplex. Pokrytí 4 Multiplexem ještě nemusí být úplné...

hodnocení

0x

Zdravím, bydlím cca 15 km od Znojma a také nemohu naladit TV Fanda. Ale na jednom kanálu je napsáno, že již brzy, 1. října 2012 poběží nová TV, tak nevím, možná to bude Fanda.

hodnocení

0x

fanda je v mux 4 ten se ještě rozijždí mrknete na mapu digitalnitelevize.cz/...

a podivejte na nejbliší město

olaf71*
25.08.12 16:57
hodnocení

0x

kanál 45

gumidek*
hodnocení

0x

Fanda už dávno vysílá. Asi u Vás není v dosahu MUX4:

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]