Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakt manager

Od: petula00* odpovědí: 1 změna:

Zdravím.Ve svém telefonu Samsung Omnia lite (WM 6.5)mám nainstalován tento Resco Contact manager... mobile-forum.cz/... v novější verzi 2.5.Jsem s ním plně spokojen.Ale protože mi telefon začíná odcházet,uvažuji o koupi nového.Problém mám ale s výběrem .Zda nějaký s WP 7 (nejspíše Samsung Omnia W) a nebo Android Sony Xperia miro a.p.Jde o to jestli něco podobného jako je ten RescoContact manager je jako aplikace součástía nebo možno nainstalovat do Androidu a nebo Do WP.(tam by to snad mělo jít.Tato aplikace snad měla chodit jen pod WM.

Jsem na to tak zvyklý,že by jsem o to nerad přišel.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Windows Phone není zpětně kompatibilní s Windows Mobile, takže ani aplikace pro WM tam nepůjdou. Windows Phone má celkem pokročilý seznam kontaktů a ten Resco dokáže nahradit. Co se týká Androidu, tak ten má taky dobrého správce kontaktů, ale nemá tolik funkcí co Windows Phone.

Navrhuju před nákupem si třeba v elektru nebo značkové prodejně operátora telefon zdarma vyzkoušet.

Osobně bych do Androidu nešel, protože si ho snadno zanesete bordelem, zaměřují se na něj nejvíce hackeři.

Jinak pořád se prodávají telefony s WIndows Mobile, například Sony Ericsson Xperia X2 nebo Asus P552w či Samsung i8000 Omnia II.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]