Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, Mám windows phone kde si mužu do něho stahnout zdarma hry?Už sem našel stránku www.windowsphone.com ale tam není registrace zadara.děkuji
no jo ale eště aby sem mohl stahovat hry a aplikace tak se potřebuju zaregistrovat na nějaké zuno nebo co a to není zdarma
Pozor, to si nerozumíme :D Tento telefon má Windows Mobile, což je úplně něco jiného, než Windows Phone.
Co se týká Windows Mobile, nemám s ním moc velké zkušenosti, měl jsem jednu chvíli telefon HTC Tornado (s Windows Mobile 5.0, pak jsem si tam nahrál 6.0), ale tam se mi po půl roce vysypala klávesnice (prostě nešla) a pamatuju, že ten telefon byl docela hrozný, říkal jsem si, zlatá Nokia. No ale pak jsem si koupil E90 se Symbian S60 a o moc lepší to nebylo, ikdyž ta Nokia vydržela všechno, baterka vydržela taky docela dlouho, ale ten Symbian, to je něco příšerného. Teď mám Lumii 800 s Windows Phone a to je zlatý důl.
Já jsem aplikace pro to HTC stahoval z ce4you.cz, mrkněte taky tam. Na oficiální Marketplace tam snad odkaz ani nebyl.
přirozeným pokračováním po éře windows mobile (ta už je skutečně dávno pryč) je Android pro který je vůbec nejvíc her a aplikací, android má víc než 60 procent trhu s chytrými mobilními telefony windows phone doporučuji přeskočit, má zásadní nedostatek v tom že jej prakticky nikdo nepoužívá ... příliš malá uživatelská základna a ve srovnání s androidem méně kvalitních aplikací i her.
zkuste hledat inspiraci zde Android Hry a Apl/... a zde Android Telefony
Pro Android je sice víc aplikací, ale koukněte se na jejich kvalitu... :D Prdící balónky, zapalovač, který nehoří a se kterým si cigaretu nezapálítea další. Myslím si, že takové hlouposti většina lidí hledat nebude, aby si s tím zasrala mobil.
A když si vezmu, že Android patří mezi nejvíce napadané mobilní OS, tak představa, že si ještě mobil budu brzdit antivirem, je hrůzná. Navíc Android si snadno zaprasíte různým bordelem, takže jeho výkon jde pak citelně dolů.
Navrch Android, to je okopírovaný iOS, žádná originalita, kopírování patentů, prostě ubohost, takže Android jde pomalu do háje, pokud nevymyslí něco nového originálního. HTC jde taky do háje, Android ho rychle vyšvihl nahoru, teď klesá, klesá Samsung, klesá LG, klesá prakticky všechno s Androidem. Budiž důkazem i to, že akcie Samsungu spadly o 8% a padají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.