Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám dotaz dávám do opravny telefon a u proejce se píše tato věta :Kupující má právo využít pro opravu věci také autorizovaný servis daný výrobcem. Takže když dám telefon k autorizovanému servisu a né k prodejci (značka nebudu dělat reklamu ) Tak bych neměl nic platit že?
Pokud půjde o záruční opravu a máte originální ZL od výrobce, bude oprava zdarma. Ovšem telefon nesmí být mechanicky poškozen, po pádu, nebo utopený, pak záruka zaniká...
Jo telefon je jeste rok v zaruce a blbne tam mikrofon jedna se o telefon Motoola ale nevím kde najit ten servis. Poradte prosim
Tak jsem tam volal a ozvaly se tam nějáke půjčky atd. takže nic. A aspon nevíte kde sehnat na ten telefon ND?
Náhradní díly má nebo sežene každý malý servísek, který se opravami zabývá. Ale nebude to záruční oprava, takže ji budete muset zaplatit. Pravděpodobně tím i ztratíte záruku na případné další závady. Netuším odkud jste, proto nemohu doporučit kam se nejblíže obrátit...
Okres opava volal jsem na tu motorolu a nikdo se neozval také jsem volal prodavači který mi telefon prodal neodpovídá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.