Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budu něco platit?

Od: foldik odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer, mám dotaz dávám do opravny telefon a u proejce se píše tato věta :Kupující má právo využít pro opravu věci také autorizovaný servis daný výrobcem. Takže když dám telefon k autorizovanému servisu a né k prodejci (značka nebudu dělat reklamu:) ) Tak bych neměl nic platit že?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Když ke zboží dostaneš seznam autorizovaných opraven tak sí to tam můžeš dát sám. Prodejce by to stejně musel poslat autorizovanému servisu.

hop®
hodnocení

1x

Pokud půjde o záruční opravu a máte originální ZL od výrobce, bude oprava zdarma. Ovšem telefon nesmí být mechanicky poškozen, po pádu, nebo utopený, pak záruka zaniká...

majsterjoe*
hodnocení

1x

Pres autorizovany servis to mas akorat rychlejsi. Pochopitelne prodejce ten telefon sam neopravuje, vyrobce by mu servis neproplatil, ten se proplati ppouze autorizovanemu servisu.

2v*
hodnocení

0x

je-li v záruce tak se nic neplatí

foldk
hodnocení

Jo telefon je jeste rok v zaruce a blbne tam mikrofon jedna se o telefon Motoola ale nevím kde najit ten servis. Poradte prosim

hop®

Třeba zde:

motorolafans.cz/...

Pokud máte servis blízko, buda oprava rychlejší...

foldik
hodnocení

Tak jsem tam volal a ozvaly se tam nějáke půjčky atd. takže nic. A aspon nevíte kde sehnat na ten telefon ND?

hop®

Náhradní díly má nebo sežene každý malý servísek, který se opravami zabývá. Ale nebude to záruční oprava, takže ji budete muset zaplatit. Pravděpodobně tím i ztratíte záruku na případné další závady. Netuším odkud jste, proto nemohu doporučit kam se nejblíže obrátit...

foldik
hodnocení

Okres opava volal jsem na tu motorolu a nikdo se neozval také jsem volal prodavači který mi telefon prodal neodpovídá.

hop®

V Opavě bych zkusil třeba tento...

majsterjoe*

Nic nehledej, zajdi k tomu prodejci a u neho to reklamuj. Ten je povinny to prevzit, vystavit ti doklad prijmu do servisu a predat servisu. Servis vrati zpet prodejci. A ten opravy pak k tobe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]