Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený telefon-je možné ho vystopovat?

Od: luckah* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zde je možné vystopovat ztracený telefon Samsung Galaxy S2.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je to možné. Umí to policie, podle unikátného emai čísla telefonu,je na krabici. Možná se to ale dá obejít přehrátím softwaru . . .topřesně nevím.

hodnocení

0x

Policie hledá jen ukradené mobily, ne ztracené a navíc ještě hodnotnější typy.

registrelektroniky
hodnocení

0x

Dobrý den, vložte také údaje o ukradeném telefonu do veřejného registru elektroniky - registrelektroniky.cz/... - stačí mít jen záruční list (doklad o vlastnictví) a kontaktní email.

Nevím*nevi* nevím*nevi* ale bůhvíjak oficiálně mi ty stránky nepřipadají!?!?! *stop*To bude asi nějaká domácí výroba.*plac*

Já bych se tam teda určitě neregistroval*stop* ani náhodou!.!.!.!.! *bum**bum**bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]