Nejste přihlášen/a.
Vážení.Koupil jsem 5 m Led studené pásky s pulzním zdrojem 12 V 36 W a moc by mě zajímal jeho příkon ve stavu,kdy je přes dálkový kontroler jako by vypnutý.
Čáry máry fuk... herdek... nějak se mi porouchala křišťálová koule, takže jsem nemohl najít typ nebo označení či alespoň výrobce toho vašeho zdroje...
Díky za odpověď.Ten zdroj je made in,kdo jiný než China XHY-291.Ten Controler je jakýsi Led single Collor Drimmer.Je to z Polska.
Ale mě jde spíše o to,či to ve stavu vypnutém Dálk.ovladačem rádiovým, bere nějaký příkon.Já vím,že se to dá změřit,ale vyplivnul mi měřák.Zkrátka a dobře.Situace.Zásuvka-pulzní trafko-5 m LED.Vypnu dálkáčem .Kolik to trafíčko v standby stavu pápne.
jak píše praivo - skoro nic. Polsní zdroje mají obecně velmi velkou účinnost a z toho plyne, že baz zátěže nemají skoro žádnou spotřebu a v tomto případě je napájen pouze přijímač dálkového ovládání a ten není energeticky náročný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.