Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android vs.Recco contact manager

Od: petula00* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Opouští mě můj Samsung (Omnia Lite B7300)s WM kde jsem měl nainstalován RCM.Tak jsem si na něj zvykl,že by jsem se sním nechtěl rozloučit.Ale protože jinak Samsung nebyl zrovna hvězdný telefon.,sekání,slyšitelnost ,tak přemýšlím o Sony/Ericson s Sndroidem.SE (W810i)jsem měl předtím(vlastně ještě mám jako náhradukdyž Samsung zlobí).a byl jsem s ním velmi spokojen(spolehlivost)Proto se chci zeptat zda je něco podobného jako RCM i v Androidu,nebo se to dá do něj nainstalovat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

A nechcete radši telefon s Windows Phone, kde vlastně funkce z Resco contact manager máte v telefonu přímo? U Windows Phone máte snadný přístup k sociálním sítím, 7Gb cloudové úložiště zdarma, spoustu aplikací i hry. Běžné úkony na Windows Phone uděláte rychleji a nemusíte se bát virů, kterých pro Android je celkem dost.

Pokud chcete levnější kvalitní telefon s Windows Phone, zkuste ZTE Tania nebo Nokia Lumia 710. Z dražších modelů můžu doporučit Nokia Lumia 800 nebo Acer Allegro M310.

Pro Android jsem nic takového nenašel, možná bude někdo úspěšnější. Nicméně některé funkce určitě obsahuje. Pokud opravdu chcete aplikaci Resco contact manager v telefonu, kupte si Sony Ericsson M1 Aspen, ale ten má starší Windows Mobile 6.5, který toho nenabízí jako Windows Phone a není pro něj tolik aplikací a her jako pro WIndows Phone 7.

petula00*
hodnocení

Protože,jsem na telefons WM 6.5 zvyklý ,nedělal by mi problém používat i s WP.Telefonn používám většinou na telefonování,práce s fotkami,pošta.Méně už internet a hry.Displej mi stačí tak okolo 3,3 palců.Protože mám dost komunikace s kontakty tak ten systém co umožňuje RCM mi vyhovuje.Jak sem napsal,dobré zkušenosti mám s SE tak by jsem preferoval zase tuto značku.Ty ZTE a Lumia jsou dost velké placky.

bena*

Pošta - tím myslíte SMS, MMS nebo i emaily?

Tak pokud Vám přijde Lumie nebo ZTE jako velká placka, zkuste Lumii 610, ta je menší. Nebo jak jsem psal, kupte Sony Ericsson M1 Aspen - dobrá výdrž, Windows Mobile 6.5, pro Vás by to byla dobrá volba.

doplněno 20.08.12 19:26:

Nebo třeba Sony Ericsson Xperia X2 by nemusla být pro Vás špatná volba - mobilni-telefony.heureka./..., případně ASUS P552 mobilni-telefony.heureka./...

Další možnost je zkusit LG E900 Optimus 7 mobilni-telefony.heureka./..., ale s LG nemám příliš dobré zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]