Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi v mobilu

Od: lenina11* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám telefon Nokia C3 a z ničeho nic mi nejde se připojit k wifině. Nechce se mi ten internet prostě načíst, píše to " Služba je nedostupná ale dřív mi to normálně fungovalo. :/ Nevíte někdo čím to třeba může být?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také mám C3. Při hledání dostupných WLAN sítí, nalezne to nějakou? A pokud ne, hledá to alespoň pár sekund po klinutí na příkaz "Dostupné WLAN" - nebo to okamžitě oznámí, že je služba nedostupná?

Zeptám se možná hloupě. Ale si si jistá, že daný vysílač WiFi vysílá? Konfiguroval jej někdo v poslední době?

lenina11*
hodnocení

Když chci otevřít internet, zeptá se mě to na zvolené připojení k internetu, já kliknu na naší domácí wifinu takže to dostupné WLAN najde, ale nepřipojí mě to, protože mi to píše že je služba nedostupná, nešlo mi to asi měsíc, včera mi to šlo a dneska zase nic

Zkus vymazat tvoje uložené připojení v "Uložených WLAN". Poté pomocí "Menu WLAN", dále "Dostupné WLAN" nalézt domácí a připojit se k ní. Pokud se ti to povede, tak poté otevřít internetový prohlížeč.

Hlášku, kterou popisuješ, mi telefon často zobrazuje při pokusu se připojit k veřejných WiFi sítím. Jakmile navštívím nějaký lokální bod ( např. v hospodě, restauraci apod.) většinou se mi to povede.

Jelikož se jedná o "hloupý telefon", nepředpokládám, že existuje nějaké kloudné řešení - než resetovat telefon, či správně nakonfigurovat WiFi přijímač / resetovat jej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]