Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký modul koupit

Od: kanera odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,mám satelitní přijimač mascom MC 1100Cr ve kterém už nebudou fungovat nové karty skylink.Vyřešil by tento problém dekodovací modul?Popřípadě jaký.Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

předpokládám, že máte dekodér Cryptoworks a v něm fungují karty Skylink výměna. pokud budete mít novou kartu Skylink Irdeto, tak je potřeba dek.modul Irdeto

hodnocení

2x

Měl jsem stejné obavy , mám totiž stejný přijímač MASCO 1100Cr. Půjčil jse si kartu skilink Výměna a vše v mém přijímači fungovalo o.k. v celém rozsahu kódovaných programů CZ i SK. Doporučuji si takto prověřit i Váš přijímač a podle toho se rozhodnout. miro

kamill*
hodnocení

0x

žial ,práve o tomto dedečkovi - R 2006 sa na stránke Mascomu píše ,že ani ani karta ICE Irdeto, ani dekoder Irdeto nie sú riešením . Typ MC 110 cr by spolupracoval mascom.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]