Nejste přihlášen/a.
Stáhnul jsem si skype do mobilu nokia C6-01 na paměťovou kartu a projel jsem v mobilu instalaci. Jenže teď nemůžu ten skype spustit. Instalaci jsem projížděl dvakrát, jednou s uložením do paměti telefonu a jednou s uložením na paměťovou kartu, ale stále se mi nedaří ten skype v mobilu najít a zprovoznit.
Za odpovědi děkuju
Odinstalujte ho jak z paměti telefonu, tak i z paměťové karty a zkuste si ho znovu stáhnout, pokud možno z Nokia Obchodu ( http://store.ovi.com) a zkuste to znovu. Nainstalujte ho na paměťovku a dejte vědět.
Váš mobil má nemá klasický Symbian Series 60, ale buď Symbian Anna nebo novější Symbian Belle.
Aplikace se dají odinstalovat přes Správce aplikací. Ten by měl být myslím v Menu-Nastavení-Aplikace-Správce aplikací.
Pozn.: Pokud nemáte nainstalovaný v telefonu systém Symbian Belle, určitě aktualizujte → mobilenet.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.