Nejste přihlášen/a.
Hledám něco primárně na čtení PDF a pak internet.. na první pohled se mi zalíbil SAMSUNG 7,7 P6800 Tab (super váha, tělo, rychlost, obraz..), jenže ta cena a tak hledám dále - prosím o doporučení cenově co nejméně a s úhlopříčkou tak aby se PDF četlo dobře.. díky
Nechcete si radši koupit radši Apple iPad 2, který je o něco levnější? tablety.heureka.cz/... Výkonostně je na tom stejně, rychlostně na tom bude o něco lépe, než Samsung s Androidem, nemusíte si tam instalovat žádný antivir - pro Android totiž denně vznikají nové viry.
iPAD je už docela velky a těžký (chtěl jsem něco pod 500g) - není tak konfortní na čtení PDF v posteli..
něco co hledám je třeba i Toshiba 7.7 (prodává se ale jen v zahraničí, unás asi nebude
Šedý dovoz nedoporučuju a kupovat v zahraničí taky ne - nevíte, jestli nekoupíte zmetka (dnes se vyrábí spousta zmetků) a někde se pak dohadovat v zahraničí, nevím, nevím.
iPad je větší, to je pravda a žel jsem nevěděl, že chcete tablet pod 500g.
tablet budu kupovat hlavně kůli pdf a internetu - proto ocením lehčí zařízení. říkal jsem si max. 8palců.. na trhu ale není moc co k vybíraní, což mne mnrzí - chtěl jsem něco s poměrem stran tak 16/10 nebo 4:3 s IPS..
Aha, co takhle zkusit Amazon Kindle Fire - tablety.heureka.cz/... nebo BlackBerry PlayBook tablety.heureka.cz/.... A pokud by jste chtěl opravdu placku, tak třeba Emgeton Consul tablety.heureka.cz/...
Klasický Kindle je výborná čtečka knih, myslím si, že i ten tablet bude mít dobrý. U Blackberry se zase nemusíte obávat virů.
Já si asi počkám na Surface, protože to je něco mezi tabletem a notebookem. Tablet sem zatím nekupoval, ale v ruce jsem jich měl celkem dost a musím říct, že ty iPady jsou asi nejlepší...
díky chlape, znám ty tablety co jsi postoval - fire má malou vnitřní paměť a vypadá hodně tuctově a BB zase jede na specifických datových přenosech.. vidím, že asi počkam na goclever.com/...
Kindle Fire stejně jako ten GoClever má 8Gb vnitřní paměť, má hodně dlouhou výdrž podle recenzí...má i wifinu
Blackberry má wifinu, nejede na žádných speciálních datových přenosech, pokud vím...
BB má systém postaven na využívání BIS/BES.. GoClever má taky 8GB, už to vidím - přehlédl jsem.. sakra ono nic než ten samsung 7.7 co by se mi líbilo asi nenajdu
Jo, tohle.. ono to jde obejít - vizte zde: blackberryczech.cz/...
Ale ty Samsungy opravdu nejsou nic moc, jsou to spíše takové ne příliš podařené kopie Applu, Samsung na tom s kvalitou opravdu není nejlépe. Pokud máte možnost, skočte do nějakýho elektra (třeba Electro World a podobné) a zkuste si tam nějaké tablety vyzkoušet.
Jen musím dodat, že je těžké udržovat tablet i mobil s Androidem ve stavu při koupi. Ten tablet se Samsungerm, co jste zde uvedl má dvoujádrový procesor, tam to jde. Ale jednojádrový, to je pak skoro o nervy při větších zátěžích...a ještě si to brzdit antivirem, to taky není ono pak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.