Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
když se zaváděl analog,nikdo se diváků neptal,jestli to chceme a co to bude pro nás dobudoucna znamenat.Chlácholili nás sliby,že kdo nebude chtít vydávat peníze(za zbytečnosti)stačí mu BEZPLATNÁ nabídka kanálů.Mě stačí-stejně všichni platíme za satelit,poplatky za TV a teď mě vytočilo,že se má od 1.9.2012 začít platit nějaký "servis,úroveň služeb,administraciůa podobné věci.Přitom si myslím,že jejich servis ještě není na takové úrovni,aby za to chtěli nějaké peníze navíc!Stačí jen trošku horší počasí-a nemusí být v místě-a obraz se okamžitě začne sekat a jen to píše,že vyhledává signál!TO se dřív za analogu nestávalo,tak byl problém jen v elektřině!Proto vás prosím o radu,je nějaká jiná možnost,kde by byla základní nabídka zdarma a ne jako u Skylinku?Není to česká firma ale zahraniční-Lucemburská-tak je jasné,že nám to "osladí"POMOC!
Používám satelit téměř 20 let z toho cca 10 let s dekódovací kartou CS Link. Tato karta umožňuje příjem jen CS kódovaných programů mimo slovenských.Do dnešní doby jsem se bez těchto slovenských programů obešel, kromě asi 2 nekódovaných a tak se rozhoduji zda mně stojí za to, za 600,- Kč a ročního poplatku 348,- Kč., podpořit a podporovat tento podraz. Mám za to , že i nadále mně budou stačit české programy, které přijímá kvalitně i pozemním signálem.Bez slovenských programů se asi obejdu , stejně tak jako bez zmíněných poplatků. Po odzkoušení mého 10 let starého sat.přijímače MASCOM, jsem zjistil, že ostatní satelitní nekódované programy fungují i bez karty. Často sleduji převážně jen Eurostort ( je sice v německém jazyce), který není kódován a bude zřejmě i nadále k dispozici. miro
nevím jak poradit řeším ten samý problém, nějaký bojkot nebo žalobu v úspech moc neveřím. Sklapnul jsme paty a přistoupil na akci výměna karty za 6OO kč. Nemusím platit 2 roky poplatek a dostal jsem 2 měsíce rozšířenou nabídku jako by zdrarma. Ale jine řešení zrušit satelit a koupit septopbox no nevím, jak už jsem investoval asi před 4 léty 5000 do satelitniho kompetu s kartou skylink. Taky nepovažuju za košer jak inzerovala firma bezplatný příjem a teďka nasadila nějaký poplatek jednoznačně trošku podvod, ale myslíte, že se v ČR domůžete práva?Asi tak :
Řešíme stejný problém.
Kontaktovali nás sami ze Skylinku,ať jim nahlásíme číslo karty a typ přístroje,že nám zašlou poštou kartu za 600,-Kč.
Máme 2 přístroje,takže celkem za 1200,-Kč.
Poté,co jsme sdělili požadované,slečna lítostivým hlasem pravila,že máme smůlu,jelikož vlastníme velmi zastaralé přístroje,do kterých nové karty "nepasují" a máme si za několik tisíc zakoupit nejen karty,ale i nové přístroje.
Satelit jsme dostali od rodičů jako dárek v prosinci 2008,takže je to 3,5 roku.
Myslíte,že je to vůbec možné,nebo zase nějaká finta?
Ještě doplním odpovědi.Dva roky neplacení toho "udrž.poplatku" jsou za předpokladu,že si vyměněnou kartu za 600,- Kč aktivujete do konce srpna 2012.Dva roky se počítají od aktivace.Takže aktivovat nejraději do čtvrtka 30.srpna 2012.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.