Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytrý telefon, který lokalizuje místo

Od: viky® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Prosím o vysvětlení? Dnes jsem ve zprávách slyšela, že zloděj ukradl kabelku s chytrým telefonem, peněženkou apod. Když postižená, nahlásila vše na policii, policista měl zrovna také chytrý telefon, napojil se na její telefon a lokalizoval místo, kde zrovna zloděj s telefonem je. Můžete mi prosím napsat, který chytrý telefon, to je? Skutečně ten telefon, dokáže lokalizovat místo, kde je druhý chytrý telefon? Nesmějte se, jen se ptám. Děkuji. Viky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Musí bejt přes operátora nastavený nějaký sledování přístroje nebo jak se to jmenuje.

stirecek*
hodnocení

3x
Chytré telefony to umí vsechny, stačí aktivovat službu latitude.

hodnocení

2x

On takový apple do všech svých mašiek instaluje aplikaci find my phone/mac...

Pokud chci a jsou stroje připojeny k internetu lze najít jak telefon tak tabet či ntb ...

V tomto článku je to shodou okolnstí hezky laicky popsáno...

doplněno 16.08.12 00:46:

letemsvetemapplem.eu/...

bena*
hodnocení

0x

Hezký den, operátoři vědí, kde je daný telefon, protože to zjistí podle toho na který převáděč se telefon napojuje, tím je hnedka známá lokalita a to docela dost přesně, vzhledem k počtu těch převáděčů.

Další možnosti jsou například přes satelit nebo lidé si instalují do chytrých teleofnů různé antitheft (protizloději překlad do ČJ)aplikace a například chytré telefony s Windows Phone mají tam takovou službu Najít můj telefon

hodnocení

Dobrý večer, Béňo. Děkuji za vysvětlení, naše dohady o telefonu, doma skončí. Viky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]