Nejste přihlášen/a.
Zdravim, nedávno jsem koupil nový dům s obrovskou zahradou (ideal na párty :D ).
Chci se Vás zeptat jaké roproduktory koupit, a jestli pasivní, nebo aktivní?.
Vim že aktivní mají v sobě zesilovač, ale jaké jsou lepší? Aktivní, či pasivní? Cena nehraje roli, ale do 50000 bych to chtěl sehnat.
Kdyžtak poradte celou sestavu. A nebo jednotlivé komponenty, ale aby byli sehraný .
Takže plánuju 2x reprobedny , subwoofer (nebo jak se to píše ) a pokud bude potřeba, tak zesilovač.
Liší se to ve zvuku?
Akce budou nejspíš každý víkend, takže je využiju. Poradte mi něco, co ozvučí velkou plochu (+- velký fot. hřiště) a bude mít ještě rezervy.
posílajte odkazy, rady a popřípadě fotky. Za Všechny odpovědi budu rád.
Díky
Jestli občas zajdeš na nějakej ten koncert, zábavu nebo teď v létě na fesťáček, zeptej se zvukařů který dělají do zvuku profesionálně, ti opravdu vědí o čem mluví. Jinak já bych doporučil 2 velký bedny který budou mít jak výškový tak basový repro + kvalitní zesilovač.
Letos jsem byl na Votviraku, ale to jsem jeste netusil ze to budu kupovat.
Co by jste mi poradil?
Takže 2 pasivni bedny a zesilovac?
Jestli vám záleží na kvalitě a chcete ušetřit, postavte si sám dřevěné konstrukce reprosoustav na míru, (1,8 x 0,6 x 0,4m), s výkonem do 2x 500W, nejlépe 4 až 6-ti pásmové s aktivní výhybkou se 4-6-ti zesilovači na každou reprosoustavu, zabudovanou na zadní straně reprosoustavy. Popis zašlu. F.J.
Ozvučit plochu +- velikosti vel. fotbalového hřiště a ještě s rezervou, Vám 50 tisíc asi nepostačí. Nicméně na zahradu bych volil něco takového, popřípadě výkonějšího.
Na akce taky není k zahození. Na zahradu stačí: kytary.cz/...
Subwoofer je doplňková reprosoustava stereo reprodukce.Slouží k reprodukci nízkých kmitočtů-basů,doplňujících šíření ostatních dvou stereokanálů,protože nízké kmitočty se nešíří stereofonně.K této reprodukci pak vyžadujeme dva reproduktory pro každý kanál s frekvenční charakteristikou 500 - 20000 Hz.Samozřejmě budou potřeba pro každý kanál zesilovače,stejně tak i pro SW jeden. s dostatečným výkonem.Je lhostejno,jestli bude zesilovač umístěn v bedně,nebo mimo.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.