Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkrácení sim karty pro samsung galaxy s3

Od: gurit odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

chci si koupit samsung galaxy s3, ale mám sim kartu, kterou tento telefon nepodporuje. Je vybaven slotem pro menší sim kartu.

Za jak dlouho a kolik stojí zkrácení sim karty u operátora?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Na počkání - viz článek - mobilenet.cz/... - a obvykle zdarma...

doplněno 14.08.12 20:50:

BTW - na netu je dost návodů, myslím, že to zmenšení případně zvládneš i sám... ;)

hodnocení

2x

O2 ostrava...

Brý den.. microSIM

Ano, Karta v obálce, tuktuk na pc, zastřihnutí nové karty, /do 1 hodiny budete moct volat, možná i dříve./

Papa šťabajzno.

3 min. života pryč

Kartu jsem po 5ti minutách rozjel a používám ji dodnes.Kontaků nebylo třeba ale je to práce na 3 min.

doplněno 15.08.12 02:05:

Starou sim doma řezat nedoporučím, čip je větší a už jsem viděl dvě karty jak se strukturálně porušily a bylo po nich...

hodnocení

0x

vodafone vám micro sim kartu dá zdarma a ještě vám přetáhne kontakty ze starého do nového telefonu. na počkání.

praivo*
hodnocení

0x

Někde jsen viděl jakousi řezačku za asi 100 Kč, se kterou si člověk může microSIM udělat sám. Ale nevím, kde jsem to viděl, a nemám čas hledat...:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]