Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zúžený obraz na TV

Od: jaja28* odpovědí: 4 změna:
Mám otázku týkající se zúženého obrazu na televizoru. Toto zúžení ale není stálé. Chápu že k němu dochází, když se vysílají širokoúhlé filmy, ale toto zúžení se začíná objevovat i u některých typů reklam a při některých jiných pořadech. Příjem signálu mám přes UPC. Dokázal by mi někdo vysvětlit čím to je způsobeno? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odpověděl sis sám. Je to dáno širokoúhlým formátem vysílaného pořadu.
jaja28*
hodnocení

Spaidře a to jsou i reklamy točené různým formátem? Je to teda mazec, každou chvíli se dívat v TV na jinak široký obraz. Vám ostatním to nepřijde divné a nikomu to nevadí?
yurek*
Pokud vím, tak i reklamy se točí v různých formátech.
Nepřijde mi to ani divné, ani mi to nevadí. Nepotřebuju TV-přijímač ani nevlastním TV-přijímač a tudíž je mi to naprosto ukradené.
Řekl bych, že se širokoúhlým formátem se budeme setkávat čím dál častěji. Klasika časem zmizí nadobro.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]