Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám notebook Asus X54C a v něm program Lifeframe3, normálně se program zapne, zapne se i webkamera, snímá mě, tudíž se vidím, když chci ale pořídit snímek, tak to akorát udělá ten zvuk vyfocení, ale fotka už se nikam neuloží, to samé s videem. Zkoušel jsem odinstalovat a nainstalovat znovu ze stránek výrobce, ale také to nepomohlo.. Je to verze programu 3.0.29. Předem moc děkuji za odpověď.
Někde v nastavení bude napsaný do jakýho adresáře se to ukládá a jistě to pujde i změnit.
I když, kdysi jsem měl u kompu kameru, která ukládala fotky do složky C:Windows a nešlo to změnit.
Nepíšeš OS, takže u WinXP: Start - Programy - Příslušenství - Průvodce skenery a fotoaparáty. Tam si nastavíš, kam se mají ukládat.
OS je win7. Do skenerů a fotoaparátů jsem se dostal, ale je tam jen prázdná tabulka a tlačítka Aktualizovat a Přidat zařízení. Přidat zařízení je ale blbost, když mluvíme o zabudované kameře. V programu přímo v Lifeframe nastavení je, ale není tam nastavení cesty uložení fotek.
Na jiném noťasu (taky Asus) problém nebyl, přitom máme stejný program a snímky se ukládali přímo v programu (viz. přiložený obrázek). Omlouvám se za cenzuru, ale zrovna tu mám binec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.