Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG optimus l3

Od: kkolarova26* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde koupit LG optimus l3 s bílou zadní krytkou.Na designu telefonu mi dost záleží,Všem děkuji za odpovědi. *afro*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Třeba u Vodafone...

doplněno 14.08.12 13:06:

"U Vodafonu exkluzivně v bílé barvě"- viz - eshop.vodafone.cz/...

kkolarova26*
hodnocení

Tam ho prodávají rovnou s bílým krytem?

bena*
hodnocení

0x

Nechcete si radši pořídit něco jiného? S teleofny LG nemám dobré zkušenosti, nidky moc dlouho nevydržely. Jinak ho třeba najdete tady: electroworld.cz/...

Osobně bych si radši připlatil za kvalitu, například mobilni-telefony.heureka./... Sám ji mám a sám můžu říct, že je to výborný telefon. Případně není špatná volba ani Nokia X6, která má teda ten Symbian, ale jinak docela dobrej telefon, kterej je levnější, než na Lumie 800 mobilni-telefony.heureka./... I ta X6 je v bílém provedení.

Záměrně jsem vybíral hranatější telefon, který je k mání v nějaké bílé barvě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]